Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem működne? Mit ért ezaltt?
Figyelt kérdés
Randizgatok/ttam egy sraccal nyár eleje óta... Afféle szexkapcsolat lett belőle és én ebben a helyzetben nem érzem magam jól. Egy ideje célozgattam rá finoman hogy én valami komolyabbra vágyom, mire azt a választ kaptam hogy :szerintem te is tudod hogy ez nem működne. (??) Eléggé megalázva éreztem magam és nem kérdeztem rá, hogy ugyan miért nem. Én úgy érzem nem tettem semmi rosszat és nem történt semmi olyasmi emiből erre nyilegyenesen lehetne következtetni... Egyszerűen csak nem jövök be neki eléggé?
(a srác 26 éves és folyamatosan szingli ... egyetlen hosszabb,2éves kapscolata volt ezidáig)
2019. szept. 9. 17:26
1/5 anonim válasza:
Az van ,amit keresőszónak leírtál. Lekoptatás.
ő nem akar veled semmi komolyat .ne teperj utána!
2/5 anonim válasza:
Mert eleve csak szexet akart, semmi komolyat. Nem tudom, mit nem akarsz ezen érteni. Nem veled akarja tervezni a jövőt.
3/5 A kérdező kommentje:
Kár volt kiírni
2019. szept. 9. 18:10
4/5 anonim válasza:
Én elhiszem, hogy rosszul esik. Viszont ez így indult eleve, hogy csak szex. Tök mindegy, mikkel etetett, nem szeretett beléd. Ha nem bírod cérnával, tényleg jobb hagyni. Amúgy tudom, milyen érzés. Sajnos kénytelen leszel elfelejteni.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom :( sajnos en jobban megkedveltem ot , mint forditva.
2019. szept. 9. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!