Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan működne a tinder? (2 kérdés lent)
Figyelt kérdés
1. Nem a fővárosban lakom, hanem kisebb városban, ahol kevesebben vannak fent és ismétlődnek a személyek.
Ezzel kapcsolatban kérdeznék. Ha valakit belájkolok, akkor nekem eltűnik és nem látom viszont. De bizonyos idő után ismét feltűnik nekem. Tehát ez azt jelentené, hogy elutasított és most ismét visszadobott párnak?
2. A superlike-val kapcsolatban. Ez külön sms-t küld a telefonra, vagy pusztán a tinder alkalmazáson belül jelzi ki, hogy superlikeot kapott valaki?
köszi előre is.
2018. aug. 20. 13:20
1/2 próbálokkedveslenni válasza:
1.) Ez általában programhiba, illetve lehetséges, hogy az illető korábbi profiljait is kidobja (mert nem törölte vagy program hiba miatt nem törlődött).
2.) Tinderen keresztül küld egy push üzenetet. Tehát nem sms-t.
2/2 anonim válasza:
1, Ezzel kapcsolatban azt tapasztaltam hogy ha valakit balra húzok és letörlöm az alkalmazást mert megunom... és egy idő múlva ismét letöltöm akkor van hogy kidobja újra ugyan azt az embert. Szóval lehetséges hogy akit kétszer kidob neked, ő pont most töltötte le újra az alkalmazást. De az is lehet amit te mondasz h mindketten balra húztátok egymást és egy idő után újra összehoz titeket a program
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!