Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vágyom rá hogy vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyom rá hogy vele legyek annak ellenére is, hogy tudom hogy nem működne?!

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki iszonyatosan tetszett régen, találkoztunk is egy párszor, de végül annyiban maradt a dolog. Eltelt majd 1 év, viszont a múlt héten megint írt, hogy találkozhatnánk. Érzem, hogy csak unaloműzésnek kellenék neki, vagy ha akarna is valami komolyat, akkor sem tudnánk megoldani a dolgokat (más város, egyetem, stb).

Eszemmel felfogtam, de mégis szenvedek. Gondoltam rá, hogy mással kezdek kapcsolatot (udvarol egy másik srác is az egyetemen, talán működne vele), de félek, hogy nem őt látnám, ha rá néznék. Mit kezdjek? Sok idő eltelt, nem tudom, mitévő legyek. Örökre nem maradhat így.

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

20/L

2013. máj. 18. 18:42
 1/2 anonim ***** válasza:
találkozzatok aztán ott kiderül :)
2013. máj. 18. 19:17
 2/2 anonim válasza:
A szívedre halgass
2013. máj. 18. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!