Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Online elhívtam randira,bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online elhívtam randira,bele is ment,de nem tudja,hogy mikor ér rá. Lekoptatás lenne?

Figyelt kérdés

Szóval 3 hete ismerkedtem meg a lánnyal,utána következő héten elhívtam randira,de az a hét nem volt jó neki.

Utána rá következő hétre ismét elhívtam randizni,amire azt írta,hogy ezer örömmel.

Írtam neki hogy csütörtökön vagy pénteken volna-e neki jobb,erre írta hogy egyik sem jó sajnos.

Utána megkérdeztem,hogy akkor melyik nap volna jó neki,amire azt írta,hogy így még nem tudja előre.

Szóval ha a randira igent mondott,de fogalma sincs hogy mikor érne rá,akkor hagyjam ezt a lányt?

Akkor minek írta,hogy örömmel benne lenne a randiban?

2021. aug. 6. 15:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet, hogy tényleg nem jó neki egyik nap sem. Ennyi után nem írnám le még. Nagyon sokan nem tudnak előre tervezni.
2021. aug. 6. 15:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem jó előjel, mert már ha az elején ilyen, mi lesz később?

Lehet hogy tényleg sok a dolga, és minden ( és mindenki bocs ) előrébb van

2021. aug. 6. 15:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben megmondanám, hogy a meghívásom áll, de mivel elfoglalt, szóljon, amikor rá fog érni. Ha nem említi ezek után egy hétig, akkor offolnám.
2021. aug. 6. 16:03
 4/8 anonim ***** válasza:
65%
Ha ebből nem jön le h abszolut nem érdekled akk nemtudom miből. Ghost her!!!
2021. aug. 6. 16:13
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
Aki ilyen elfoglalt, minek ismerkedik?
2021. aug. 6. 16:13
 6/8 anonim ***** válasza:
67%
Vele nem akar ismerkedni csak..
2021. aug. 6. 16:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha sűrűn beszélgettetek, és nem óránként válaszol, akkor szerintem még tetszel neki, csak tényleg csak a dolga, kirándul, hobbija van stb. De az a a gáz, hogy nem tud időt szakítani rád...
2021. aug. 6. 17:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Kivel ismerkedsz? Az angol királynővel? Ha nem, akkor nem lehet annyira elfoglalt, hogy egy teljes hétig 2 órát nem bír rád szánni. Kivéve, ha éppen a Föld másik végén nyaral, de erről itt nincs szó (még).

A másik intő jel, hogy egy hétre előre képtelen tervezni. Szétszórt jellemre utal... Haverokkal kapcsolatban is a pofám leszakad, amikor kérdezem, hogy ráér-e mondjuk jövő hét péntek este, erre az a válasz, hogy még nem tudja. Hát bzmeg van konkrét programod arra az időpontra vagy nincs? Nem értem, ezt hogy nem lehet tudni.

Nálatok ez még súlyosabb, mert (ha jól értem) még soha nem találkoztatok személyesen, pedig viszonylag régóta ismerkedtek, ezért azt feltételezem, hogy messze laktok egymástól. Ebben az esetben szerintem legalább 4-5 nappal előre érdemes lefixálni az első személyes találkozást. Ha a lány nem bír egy hétre előre elköteleződni, akkor mi a célja? Előző nap akar szólni, hogy neki jó a másnap? Ez konkrétan csicskáztatás.

Összességében akárhogy matekozok, én mindenképp lekoptatásnak értékelem.

2021. aug. 8. 05:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!