Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert van ennyi ghosting?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van ennyi ghosting?

Figyelt kérdés
Ugyanaz jatszodott le az elmult 2 honapban kb. Sracok nagyon lelkesek az elejen, elso talin szinten, vegen megcsokolnak ..( bar teszem hozza mindketto csok kozben mar tapizta a mellem is) rettentoen zavarba ejto volt. Aztan megfogtak a kezem , mintha kb mar egyutt lennenk. 2.taliig meg mutattak erdeklodest, ott is meg kedvesseg, olelgetes.. harmadik tali az egyikkel mar nem is volt, mert egyik naprol a masikra nem irt mar. A masik sraccal volt 3.talalkozo, de az inkabb ilyen mar mar barati volt inkabb , de azelott meg szinten 2.talalkozon szexelni akart volna meg egyutt aludni…. 3.talalkozon azt mondta majd megbeszeljuk a talit , de azota nem irt semmit , ez volt tegnapelott. Nem ertem. Mondjak, hogy szep vagyok, lelkesek az elejen , aztan megis kioffolnak. En meg borzaszto erzekeny vagyok, es fajnak ezek a dolgok. Nem parhuzamosan voltak a sracok, hanem 2 honap leforgasa alatt. Mit csinalok rosszul??? Mit csinaljak maskepp? Mindketto sraccal volt vonzalom , kozos erdeklodes, jo beszelgetes … aztan megis elhalt az erdeklodesuk..
2023. máj. 31. 09:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Nekem volt olyan, hogy pár randi után szerintem mindketten éreztük, hogy nincs meg köztünk az összhang, nem volt kémia, alig volt már témánk is, így egyszerre ghostingoltuk egymást, nem kellett semmit magyarázni.

Ha viszont a pasi szeretne folytatást, én nem, akkor azért korrektül le szoktam zárni. Aki csak felszívódik, az annyit is ér.

2023. máj. 31. 10:49
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
#10 én pl hamarabb feltudom dolgozni hogy ha azt mondja a hölgy hogy bocs nem vagy mégsem az esetem mint ha sunyi módon eltűnik. Bàr ilyenkor màr nem sajnàlkozom inkàbb a leendő partnerét sajnálom hogy egy ennyire őszinte teremtéssel lesz majd gazdagabb
2023. máj. 31. 10:55
 13/25 anonim ***** válasza:
75%
12-es igen, elhiszem. Csak, ha valakit már elküldtek az anyjába azért, mert nemet mert mondani és utána elmondták mindennek,akkor nem fogja ezt megkockáztatni.
2023. máj. 31. 11:14
 14/25 anonim ***** válasza:
47%

Nyers leszek.

Mert nem volt szex. Egyszerűen ott bohockodik veled , sétálgat fogdossa a kezed enni visz, programokat találgat ki, próbál érdeklődni, szex nincs, de feltehetőleg más olyan izgalmas esemény se ami számára is örömet okozna.

Szóval számára nem vagy se szórakoztató se szexre alkalmas akkor tulajdonképpen mit erolkodjon ?

2023. máj. 31. 11:24
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
#14 ja mert ha 2. randin nincs szex, akkor már keresel mást? xd Nevetséges.
2023. máj. 31. 11:39
 16/25 anonim ***** válasza:

Hát nem azért, de az ilyen r.bancokkal én első taliig sem jutottam volna el..

22N

2023. máj. 31. 11:42
 17/25 anonim ***** válasza:
51%

15: igen. Kivéve ha nem unalmas a vele töltött idő. Volt hogy volt szex próbáltam időt tölteni vele, majd egy alkalommal fotot akart nyomtatni egy plázában és rájöttem ez olyan unalmas hogy egy "szia én most hazamegyek" mondattal elfordultam beültem a kocsiba és hazajöttem.

Vagy a szex legyen jó vagy legyen jofej izgalmas érdekes vagy nem kell. Legalább 1 pont stimmeljen. Ha jó fej akkor szex nélkül is mehet több randi.

2023. máj. 31. 11:44
 18/25 anonim ***** válasza:
Most teljesen belezavarodtam 😂 Ha nem akar egyből megdugni az is baj ,ha nyìltan vàlallja hogy igazàból első randin is ezt megtenné az is baj.. komolyan már semminek sem tudtok örülni. Vagyis most màr kezdek rájönni hogy mire van igény. Majd mondom hogy unalmas az életem de az àgyban egy őstehetség vagyok ugyhogy 1 stimmel xd
2023. máj. 31. 11:52
 19/25 anonim ***** válasza:
Szeretnél komolyan ismerkedni? :)
2023. máj. 31. 12:45
 20/25 anonim ***** válasza:
66%

Mert vadidegenekkel randiztok. Ott egyetlen motiváló tényező lehet, a kinézeted vagy a pénzed és a szex. Ha nem vagy topmodell, a kinézeteddel nem fogsz kötődést létrehozni, de szexxel se.

A való életben 2 egymást ismerő ember közt kialakul egy szimpátia (nagyon gyorsan, ahogy megismerkednek) és az idő múlásával egyre közelebb merészkednek egymáshoz, míg egyikük fel nem veti a randi ötletét. Eddigre van múltjuk, kötődésük, vágyaik egymás iránt, közös ismerősi kör, akik előtt égő lenne bunkónak tűnni, így van szépen kizárva a ghosting. Itt is lehet szakítás egyik pillanatról a másikra, akár a rosszul sikerült szex vagy bármi miatt, de ez a fajta eldobható tárgyként kezelés csak vadidegenek közt van, amit hozott magával a társkeresés a neten vagy bármilyen intézményesített formában.

2023. máj. 31. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!