Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert van ennyi ghosting?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van ennyi ghosting?

Figyelt kérdés
Ugyanaz jatszodott le az elmult 2 honapban kb. Sracok nagyon lelkesek az elejen, elso talin szinten, vegen megcsokolnak ..( bar teszem hozza mindketto csok kozben mar tapizta a mellem is) rettentoen zavarba ejto volt. Aztan megfogtak a kezem , mintha kb mar egyutt lennenk. 2.taliig meg mutattak erdeklodest, ott is meg kedvesseg, olelgetes.. harmadik tali az egyikkel mar nem is volt, mert egyik naprol a masikra nem irt mar. A masik sraccal volt 3.talalkozo, de az inkabb ilyen mar mar barati volt inkabb , de azelott meg szinten 2.talalkozon szexelni akart volna meg egyutt aludni…. 3.talalkozon azt mondta majd megbeszeljuk a talit , de azota nem irt semmit , ez volt tegnapelott. Nem ertem. Mondjak, hogy szep vagyok, lelkesek az elejen , aztan megis kioffolnak. En meg borzaszto erzekeny vagyok, es fajnak ezek a dolgok. Nem parhuzamosan voltak a sracok, hanem 2 honap leforgasa alatt. Mit csinalok rosszul??? Mit csinaljak maskepp? Mindketto sraccal volt vonzalom , kozos erdeklodes, jo beszelgetes … aztan megis elhalt az erdeklodesuk..
2023. máj. 31. 09:19
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
92%
Mert csak megdugni akartak. Aki első, második randin már meg akar dugni, azt hagyd. Nem kaptak meg hamar, utána már nem is erőltették a randit.
2023. máj. 31. 09:21
 2/25 anonim ***** válasza:
82%

A ghosting egy kényelmes eltűnési mód.

Amúgy meg valószínűleg szexet akartak, párhuzamosan futottál a többi lánnyal, akik hamarabb széttették. Vagy nem vagy elég szép, ilyen-olyan-amolyan. A lényeg, hogy ne sajnáld őket.

2023. máj. 31. 09:25
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Mert csak a szexet akarják mást nem
2023. máj. 31. 09:31
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem csinálsz rosszul. Csak dugni akartak
2023. máj. 31. 09:34
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Aki első vagy második randin le akar fektetni és a melledet fogdossa,az nem akar komolyat. Ne vedd ezeket magadra, rengeteg pasi csak a szex miatt ismerkedik. Rázd le magadról, mert sajnos sok ilyen lesz még :/
2023. máj. 31. 09:54
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Örülj, hogy viszonylag hamar kiderült, hogy milyen gerinctelen férgek. Az ilyenért nem kár.

Ne add fel, jön majd valaki, aki értékelni fog téged!

2023. máj. 31. 09:57
 7/25 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem,ha az első randin nem hagynád lesmárolmi magadat, akkor már ott megszűrödne, ezzel is elkerülve a továbbiakat és kevésbè sérülnél
2023. máj. 31. 09:58
 8/25 anonim ***** válasza:
32%
Örülj ,hogy nem fektetett meg egyik se
2023. máj. 31. 10:09
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez nőknél is megfigyelhető. Nem szeretne fàjfalmat okozni vagyis ezt gondolja ìgy az őszinteség helyett hogy nyìltan megmondja h bocs nem vagyok az esete inkàbb az offolást majd végül eltűnést vàlasztja. Amivel persze nagyobb fàjdalmat okoz legalábbis nekem,mert ott maradnak a kérdőjelek.
2023. máj. 31. 10:40
 10/25 anonim ***** válasza:
85%

A nők esetében az az ok, hogy visszautasítás esetén többször bunkóskodnak, gyalázkodnak a férfiak. Sértésnek veszik és nem tudják feldolgozni. Ez meg kinek kell?

Ne felejtsétek el, hogy a netes ismerkedés során bármeddig is csetelgettek valakivel, az egy idegen.

2023. máj. 31. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!