Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lefordítanátok nekem ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefordítanátok nekem ezt a pasi nyelvet? Akar de mégsem? Mivan?

Figyelt kérdés
Kerülgetett mint disznó a moslékot. Az egész mindenki látta, hogy szikrázik a levegő közöttünk. Pasi vett célba először, de nekem is bejön. Mikor már úgy éreztem minden sínen van, biztosan érdeklem, előhozakodtam a temával. Gondoltam lehetne már randi a dologból ne csak ilyen ki nem mondott találkozások. Azóta alig keres, kerül. Valaki érti ezt? Nem feküdtünk le.
2023. máj. 27. 12:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

"flört, véletlen érintések"

Van, akinek ez játék, és nem akar tovább menni, elég neki a tudat, ha akarná, akkor tehetné.

2023. máj. 27. 13:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Lehet van barátnője.

Velem akkor viselkedett így kolléga, mikor tetszettem neki, de utólag kiderült volt már valakije.

2023. máj. 27. 16:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem,nem akar téged és nem is érdekled...Ezt benézted kicsit.
2023. máj. 27. 20:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!