Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefordítanátok nekem ezt a pasi nyelvet? Akar de mégsem? Mivan?
Figyelt kérdés
Kerülgetett mint disznó a moslékot. Az egész mindenki látta, hogy szikrázik a levegő közöttünk. Pasi vett célba először, de nekem is bejön. Mikor már úgy éreztem minden sínen van, biztosan érdeklem, előhozakodtam a temával. Gondoltam lehetne már randi a dologból ne csak ilyen ki nem mondott találkozások. Azóta alig keres, kerül. Valaki érti ezt? Nem feküdtünk le.2023. máj. 27. 12:43
1/13 anonim válasza:
Nem kellesz, bebeszéled, hogy kölcsönös.
2/13 anonim válasza:
Kár volt előhozakodnod, a férfi ha akar valamit, lép, a nő legyen nő, várja az udvarlót. Nem neked kell hódítanod. Visszabújt a csigaházába. Csak kerülgetett, nem akart semmit, azért nem hívott randira.
3/13 A kérdező kommentje:
Udvarolt. Vagy most ezt nem értem. Próbált kerülgetni, kerülgetett, munka után volt olyan, hogy fagyit nyaltunk. Nem is egyszer voltak ilyen véletlen délutánba nyúló meló utáni talik. Ez bebeszélés lenne?
2023. máj. 27. 13:05
4/13 A kérdező kommentje:
Erre mondom én, hogy kezdtem unni a tökölést és gondoltam ő kezdeményezett, most nekem kell folytatnom ha akarok valamit. Miért volt ez rossz ötlet? Nem értem. Ha nem ad vissza zöldet a nő, akkor örökre csak fagyinyalás lett volna a törtenetből.
2023. máj. 27. 13:07
5/13 anonim válasza:
Nem kell érteni. Miért kéne?
Lehet félreértetted, lehet nem akar, mert van más is. Nem mindegy? Nem akar többre annál ami volt, nem egyértelmű?
6/13 anonim válasza:
Csak barátkozott.
Én is fagyiztam már kollégával, de eszembe sem jutott, hogy ez több lenne.
Ha egy férfi akar tőled valamit, és nem vagy vele elutasító, akkor mindig lépni fog. Ha nem, akkor annyira nem kellesz neki.
7/13 anonim válasza:
Te barátságról, jó kolléga viszonyról, ismerősről még nem hallottál?
Ha kerülgetett többször, akkor vagy látta, hogy oda vagy érte és azért tette, hogy ne értsd félre, vagy van neki valaki más (kinézőben is).
8/13 anonim válasza:
Alternatív megoldás: ő pillanatnyilag nem akar kapcsolatot és barátkozni meg nincs ideje.
9/13 A kérdező kommentje:
Fagyi, flört, véletlen érintések. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nálam ez messze nem barátság.
2023. máj. 27. 13:24
10/13 anonim válasza:
#9 akkor elmondom férfi szemszögből: van egy jó fej kolléganő, egész összehaverkodtunk, meló után ha úgy van, dumálunk egy jót, de most úgy tűnik, ő elkezdett eléggé belém zúgni és közeledésnek él meg kábé mindent amit mondok vagy csinálok, úgyhogy jobb lesz leépíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!