Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki szeretőnek akar, szól róla az ismerkedés elején?
Figyelt kérdés
Pár éve kapcsolatban van, elmondása szerint nem jó a kapcsolatuk, de jelenleg nagyon elfoglaltak, ezért még nem szakított, de mielőbb akar (ekkor még engem pár napja ismert). Még azt is mondta milyen jól állunk egymásnak. Tudja, hogy több érzés van bennem, és ő is úgy közeledik felém, de nem húz semmilyen határt, azt se mondja, hogy szeretőnek akar.2023. máj. 26. 12:22
11/24 anonim válasza:
Tehát foglaltak vagytok. Szép...
12/24 anonim válasza:
10-es,ja.És még ő várakozik a másik szakítására. 🤭
13/24 A kérdező kommentje:
Igen, de nekem tényleg rossz a kapcsolatom, és tényleg az van, hogy akárhányszor szakítottam, a barátom nem fogta fel és ugyanúgy viselkedett, mint előtte.:(
Jelenleg távkapcsolatban vagyunk, minden nap ugyanaz megy, totál üres a kapcsolat. Amíg haza megyek, várnom kell.
2023. máj. 26. 12:58
14/24 anonim válasza:
Na még egy gyenge, határozatlan jellem. Pff... Kit érdekel, hogy felfogja vagy sem, ha te nem akarod őt?Senkit.
15/24 anonim válasza:
Kit érdekel, hogy ő mit akar? Szakítasz és kész.
Te semmivel se vagy különb, mint az ürge, az egyik 19 a másik 20 esete. 😂
16/24 anonim válasza:
Gyenge jellem. Nagyon gyenge. Szeretsz dugni, ezért nem hajtod el a pasid a p.csába.
17/24 anonim válasza:
Szerintem Ti egymásnak valók vagytok.
Javaslom neked is ,meg neki is hogy mindenképpen várjatok mindennel, az majd jó lesz! :D
18/24 A kérdező kommentje:
A barátommal majdnem 4 éve nem volt szex, és harminc alattiak vagyunk, kb tényleg csak barátok vagyunk.
2023. máj. 26. 15:25
19/24 anonim válasza:
18
Gratulálok ,jó hogy meg együtt vagytok! :)
20/24 anonim válasza:
Jó, akkor tedd lapátra, ne érdekeljen, hogy mivel hozakodik elő. A másik pasassal csak akkor foglalkozz, ha ő is szakított. Ha nem teszi meg, akkor ismerkedj, szexelj SZINGLI férfiakkal! Sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!