Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha valaki szeretőnek akar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki szeretőnek akar, szól róla az ismerkedés elején?

Figyelt kérdés
Pár éve kapcsolatban van, elmondása szerint nem jó a kapcsolatuk, de jelenleg nagyon elfoglaltak, ezért még nem szakított, de mielőbb akar (ekkor még engem pár napja ismert). Még azt is mondta milyen jól állunk egymásnak. Tudja, hogy több érzés van bennem, és ő is úgy közeledik felém, de nem húz semmilyen határt, azt se mondja, hogy szeretőnek akar.

2023. máj. 26. 12:22
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
77%
Ez is tudja milyen szöveggel operáljon, hogy széttedd neki. 🤭
2023. máj. 26. 12:29
 2/24 A kérdező kommentje:
Nem adtam neki oda magam, és nem is tervezem.
2023. máj. 26. 12:29
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, hogy ez csak kamuszöveg a részéről, hogy nem jó a kapcsolata, mert az esetek nagyon nagy részében soha nem a szerető lesz a befutó. Ő csak meg akar dugni téged alkalmanként, utána meg megy vissza szépen az aktuális kapcsolatába, ahol megvannak a jól bevált dolgai. De hát hogyha harmadik akarsz lenni, meg szenvedni akarsz, akkor hosszú távon nem fogsz jól kijönni ebből.
2023. máj. 26. 12:30
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

"elmondása szerint nem jó a kapcsolatuk, de jelenleg nagyon elfoglaltak, ezért még nem szakított"

Besz@rok! Olyan elfoglalt, hogy nem ér rá szakítani! És ezt a dumát van aki beveszi?

Ez kb ugyanolyan mint amikor a házas férfi azt mondja éveken keresztül hogy már készül a válásra! Csak valahogy sosem jut el addig! De lényeg hogy a szeretője hitegetve legyen.

Amúgy senki sem fog előre szólni hogy csak szexre kellesz!

Tudja hogy akkor nem kapná meg (legalábbis az esetek többségében, ha a nő komoly kapcsolatot keres). Inkább elkezd hitegetni.

A tettek számítanak nem a szép szöveg. Majd ha szakított, akkor talán lehet hinni neki.

2023. máj. 26. 12:39
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Basszus lelkiekben, terveiben már most szerető vagy. Párkapcsolatban él, persze, hogy szerető lennél, de még akkor is, hogyha szingli lenne, nem te leszel a párja ez biztos. De ha netalántán mégis téged ugyanúgy megcsalna, mint a jelenlegit csalja ki tudja mennyi nővel. Jah, nem te lennél az első és egyetlen szeretője.
2023. máj. 26. 12:41
 6/24 anonim ***** válasza:
39%

Én szólok. Szex is csak akkor, ha mindketten akarjuk. Nem szoktam erőltetni. Ki érzelemnek ki kell alakulni szerető estén is, hogy minőségi legyen a szex. Anélkül kár belekezdeni.

47F

2023. máj. 26. 12:42
 7/24 anonim ***** válasza:
87%
Óó...rengetegen beveszik, nem csak a faszt. Sok a buta liba. Ez van.
2023. máj. 26. 12:42
 8/24 A kérdező kommentje:
Pár hete beszélek vele. Kedvesnek tűnik, de addig nem fogok vele találkozni megint, amíg nem szakít. Egyszer megittam vele egy kávét, többre nem voltam vevő. Megerősítésre volt szükségem, mert feleslegesen nem szeretném bántani sem.
2023. máj. 26. 12:43
 9/24 A kérdező kommentje:
Nem vettem be a szövegét, meg is mondtam neki, hogy nem leszek a szeretője, és ha csak szexre kellenék neki, hagyjon békén. Kb két hétig nem beszéltünk, azért sem, mert kiakadt, hogy tudja a barátom, hogy beszélek vele. Majd mostanában újra felbukkant kicsit talán normálisabb kivitelben.
2023. máj. 26. 12:49
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

#9:

"Kb két hétig nem beszéltünk, azért sem, mert kiakadt, hogy tudja a barátom, hogy beszélek vele."

Jól értem? Te is párkapcsolatban vagy?

Mert akkor egyik kutya, a másik eb.

2023. máj. 26. 12:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!