Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Adjak lejjebb az igényeimből? 30F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak lejjebb az igényeimből? 30F

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Volt nagyon szép barátnőm sokáig. Pár hónapja szingli vagyok.

Randiztam szép lányokkal akik tetszettek, nem jött össze egyik se.

Nem vagyok ráfüggve a kapcsolat keresésre, elvagyok egyedül. De viszont ezek a kudarcok kicsit tönkretesznek.

Kezdem feladni a normális lányt, viszont a duci, esetleg nem az annyira szép nőknél (értsd olyan 4-5/10) van sok esélyem.

Igényes vagyok, heti 5x sportolok, magas, izmos is vagyok, jó állással rendelkezem.

Adok a ruháimra. Munkahelyen is kijövök a nőkkel. Szóval ilyen problémám nincs.

Egyszerűen csak szerintem nem vagyok az a helyes srác akiért oda vannak. Lehet csúnya is vagyok, erre is van esély :D Ebből gondoltam hogy akkor az ugyan ilyen kedves, helyen nőkkel próbálkoznék akik nem szépek.

Viszont szexuálisan nem vonzanak. Ez később megváltozhat? Biztos járt valaki hasonló cipőben. A ducik taszítanak is sajnos.

Azon is gondolkoztam hogy hátha más országban, környezetben a külsőm épp vonzó lehet több nőnél.

Köszi a válaszokat!

2023. máj. 24. 19:49
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Ne add lejjebb, semmi értelme!
2023. máj. 24. 19:50
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Azt írtad hogy szép barátnőd volt és azóta is randiztál szép lányokkal. Na most ha ezek a szép lányok randiztak veled akkor nem vagy csúnya. Miért? Azért mert csak a tinderükön van kb 150 üzenetük abból még kivalogathatják a legjobb srácokat és még úgyis sok marad. Ha randiztál velük akkor átmentél a szűrőn, innentől nem tudom miért fantazialsz arról hogy duci lányokkal kellene szexelned akik neked nem tetszenek, meg h külföldre kéne költöznöd, ahol népszerűbb a kinézeted.
2023. máj. 24. 19:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha volt szép barátnőd sokáig, akkor nem abból indulnék ki, hogy nem ütöd meg a szép nők igényszintjét. A duci nők is bepróbálkoznak ahol tudnak, ne ez alapján mérd a dolgot. A top kategóriás nőknél is mindenki bepróbálkozik.
2023. máj. 24. 20:01
 4/10 anonim ***** válasza:
84%

Folytasd tovább a keresgélést olyan emberek között, akik vonzanak. Pár kudarc után ne add már fel. Ha már mondjuk 3 éve ismerkednél aktívan és az alatt 30 szép csaj utasított volna el (és 0 siker lett volna), akkor feladhatnád. De pár után még ne. Az előző barátnődnek is kellettél valamiért. Lesz még ilyen nőd.

Azoknak kéne elgondolkodni, akik szép nőkre vágynak, de még az életben egy sem jött össze nekik, nem pedig neked.

2023. máj. 24. 20:02
 5/10 A kérdező kommentje:

Van benne valami amit írtok. Még mindig nem hiszem el hogy ne lennék csúnya vagy csúnyább mint az átlag, de kicsit átgondolom a dolgokat ezek után.

Köszi!

2023. máj. 24. 20:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Igazán nincsmit.
2023. máj. 24. 20:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem érdemes lemondani a szép lányokról. Jönnek a randik a szép lányokkal, nincs itt gond. Normális amúgy, hogy sok randi után jön az a nő, aki tényleg a te párod lesz. De abszolút jó jel, hogy randira mennek veled a szép lányok. Tényleg előbb-utóbb jön az, akivel megvan a közös nevező
2023. máj. 24. 20:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Elobb utobb kopaszodni, rancosodni fogsz es egyre kevesebb szep lany lesz meg randizni is. Ha van penzed, akkor igen. De ha van penz, akkor barmely atlagcsajbol topmodellt faraghatsz most is.
2023. máj. 24. 21:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Én szívesen ismerkedem veled :)

160cm és 44kg vagyok, nagyon vékony, bár nem tudom ez mennyire tetszik neked :)

2023. máj. 24. 21:17
 10/10 anonim ***** válasza:

Én is párt keresek, 30 felett nagyon nem egyszerű olyat találni, aki megfelel az elképzeléseinknek. Szerintem ne add alább, legyél kitartó.

30/N

2023. máj. 24. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!