Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy adjak lejjebb az igényeimből?
26/N vagyok.
Nem vagyok csúnya, de szép sem. Vannak nálam sokkal szebb lányok is. A problémám a következő:
Hiába vagyok felszínes, sokszor a "jó pasik" jönnek be nekem, akiket nem kaphatok meg. Nem a kigyúrt, mindenkit megfektető nagyképű pasikra gondolok, rengeteg normális van közöttük, csak azok a palik akik sok nőnek bejönnek.
A problémám, hogy emiatt nem tudok ismerkedni. Próbálom leadni a lécet, és megismerni a srácokat, akik "velem egy kategóriásak", de nem alakul ki kémia.
Jöttem már úgy össze fiúval, akinek a személyisége fogott meg, mert rendes és kedves volt, mindemellett intelligens, de pont emiatt nem működött a testiség egyáltalán, és a végén már undorodtam.
Nem akarom azt mégegyszer átélni.
Rájöttem, hogy ha ilyen magas az elvárásom nem lesz pasim, de hogy adjam alább?
Igenis nyitott vagyok, és ha nem az álompasi próbál velem ismerkedni, esélyt adok, de egyszerűen a kémia ezek miatt nem alakul ki részemről, és rendesen rosszul érzem már magamat.
Nem vagyok egy 10/10, 7/10 vagyok, próbálok nem leadni, az arcom a nem szép.
Nem provokatív kérdés akar ez lenni, hanem tényleg a segítségeteket szeretném kérni.
Alapból olyan téren nehéz ez, hogy nagyon nagyon nagyon kevés ember vonz még a "jó pasik" közül is. Egyszerűen nem fognak meg emberek, sajnos barátok terén is így van, közelednek felém az emberek de nem fognak meg. Beszélgetek, ismerkedek, de nem érzem azt a "pluszt". Eddig életemben 2x éreztem pasi iránt, az egyik az exem volt, 5 évet voltunk együtt (ő az "én kategóriám volt" és vonzott nagyon) a másik meg egy tipik jópali aki esélytelen volt hogy megkapjam.
Tanacsot nem tudok adni, csak beallnia sorba. Nem tartom magam a legszebbenk (nem vagyok egy hosszú labu, nagymellu insta modell), bar visszajelzesek alapjan szép az arcom, szemem, erdeklodnek is. De egyszerűen keptelen vagyok úgy kapcsolatban lenni, hogy nem vonz fizikailag az illető. Es szintén nem a top pasik az idealom, akik eddig megfogtak, ismeroseim szerint furak, és kulsore nem jó pasik. Nem tusom mi volt mégis az a plusz. A belső értékek se egyenes út, bár sokat számít nalam az intelligencia is. Én is probaltam euert eselyt adni nagyok okos, ertelmes ferfiaknak, mégis valamiért nem volt kémia, igy keptelen lettem volna osszejonni veluk.
Sajnos kb 4-5 evente talalkozom olyannal, akivel megvan az a "plusz", igy nem marad más, mint turelmesnek lenni, es egyszer majd talalkozom olyannal, akivel megvan a kemia es hosszútávon is mukodunk.
incel/blackpill gyanús mondatok:
1. "kigyúrt, mindenkit megfektető nagyképű pasikra gondolok, rengeteg norális van közöttük.":
Egy nőnek ez nem jut el az agyáig. Egyszerűen csak karizmatikusnak és pozití személyiségünek látja ezeket a férfiakat.
2. "csak azok a palik akik sok nőnek bejönnek.": A nők nem gondolják végig, hogy ezek a pasik más nőkkel is le szoktak feküdni.
3: "és a végén már undorodtam.": Akinél ez bekövetkezne, a kapuig se jut el.
4: "Nem vagyok egy 10/10, 7/10 vagyok": Ezzel a nők nincsenek tisztában. Ma már 3/10 -es nők is szépnek érzik magukat, mivel fűti őket a feminizmus és a matchek száma. Ha mégsem kellenek, az a szemét férfiak miatt van.
Nem kötelező kapcsolatban lenni.
Ha nem találsz olyat, aki megfelel neked és kölcsönös az érdeklődés, akkor maradj szingli. Ennyire egyszerű.
Ha nem bírod elviselni az életedet egyedül, akkor talán az életeden kéne változtatni, nem az ismerkedési stratégián.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!