Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Adjak lejjebb az igényeimből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak lejjebb az igényeimből?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy mindig is a művész srácok jöttek be, viszont ahányszor alakult valami egy ilyesmi sráccal, mindig rosszul jöttem ki belőle érzelmileg.

Mit csináljak? Mert egyelőre elképzelni se tudom, hogy ne ilyen beállítottságú fiúval legyek.

Meg egyáltalán hol lehet NORMÁLIS, érzelmileg nem labilis művészet iránt érdeklődő srácokat találni?

20l

2017. okt. 3. 17:38
1 2
 1/18 Heart of Darkness ***** válasza:

"Mert egyelőre elképzelni se tudom, hogy ne ilyen beállítottságú fiúval legyek."

Látod, pont ez a baj.

2017. okt. 3. 17:40
 2/18 A kérdező kommentje:
Valóban ez a baj, de mások nem ragadják meg a figyelmemet.
2017. okt. 3. 17:42
 3/18 anonim ***** válasza:

Igazából bárhol.

Én is mindig ilyen típusúakkal jártam, ilyenekkel van meg a közös hang, mondjuk én is művész beállítottságú vagyok. De ezek nem konkrét igények, amit le lehetne adni, ez csak egy adott típus.

23l

4/18 anonim ***** válasza:
38%

Divatsznob b*uzigyerekektől miért vársz érzelmi stabilitást, ha még az identitásuk sem az ?

31/f

5/18 anonim ***** válasza:
9%

Szép köröd lesz, mivel a művészethez magasfokú érzékenység kell, emiatt lesz érzelmileg labilis az ember :)

Sok sikert!

2017. okt. 3. 17:43
 6/18 Heart of Darkness ***** válasza:
Megpróbálkoztál már egyszer is megismerni egy nem művész beállítottságú srácot?
2017. okt. 3. 17:43
 7/18 A kérdező kommentje:

#5, nem ám így van, attól, hogy valaki művész, és ilyen beállítottságú az nem azt jelenti, hogy érzelmileg labilis. Csak nekem mindig sikerül kifognom az ilyen srácokat.

#6, igen próbálkoztam, de sajnos nem kötöttek le, mivel az én személyem is kicsit inkább a művészetek felé mozgolódik, nem voltak közös témák, nem igazán voltam kompatibilisek az ilyen srácokkal.

2017. okt. 3. 17:49
 8/18 anonim ***** válasza:
Nálunk a közepes méretű városban ahol lakom, van egy művésztelep és ott szinte 10-ből 8-9 srác meleg(/biszex). Ezt nem én találtam ki, hanem az egyik volt osztálytársam mondja, aki oda jár és a mai napig beszélünk néha.
2017. okt. 3. 17:51
 9/18 anonim ***** válasza:
Ha a művészet alatt nem versekre gondolsz, én pl. azt gondolom ilyen vagyok. 28f
2017. okt. 3. 17:56
 10/18 anonim ***** válasza:
Szerintem művésszel együtt lenni, együtt élni az egyik legnagyobb szívás, mindig is az volt és az lesz. Olyan mintha érzelmi hullámvasútra ülnél, totál ki fog készíteni. Vagy pedig teljesen alárendeled magad az akaratának, ami megint csak rosszul sülhet el számodra. Ha jót akarsz magadnak, akkor "lejjebb adod az igényeidet".
2017. okt. 3. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!