Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Adjak lejjebb az igényeimből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak lejjebb az igényeimből?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy mindig is a művész srácok jöttek be, viszont ahányszor alakult valami egy ilyesmi sráccal, mindig rosszul jöttem ki belőle érzelmileg.

Mit csináljak? Mert egyelőre elképzelni se tudom, hogy ne ilyen beállítottságú fiúval legyek.

Meg egyáltalán hol lehet NORMÁLIS, érzelmileg nem labilis művészet iránt érdeklődő srácokat találni?

20l

2017. okt. 3. 17:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Utolsó: kevered a művészeket a pszichopatákkal -.-
2017. okt. 3. 18:05
 12/18 anonim ***** válasza:
42%

De most minek kene neki olyan sraccal randiznia, akihez nem tud vonzodni intellektualisan?

Kerdezo, ha neked ilyen emberke kell, akkor nincs mit lejjebb adni. Nekem sincs inyemre az a ferfi aki nem tud egy-ket ertelmes mondatot sem kinyogni egyik muveszeti agra sem. Legyen szo zenerol, festeszetrol, szobraszatrol stb..(nyilvan nekem annyira nem lenyeges, mint szamodra, de szeretek kiallitasokra, eloadasokra jarni).

2017. okt. 3. 18:09
 13/18 anonim ***** válasza:
55%
A legtöbb művész attól művész, mert valami nagy trauma érte az életében és ennek egyfajta kreatív megnyilvánulása a művészetben a lelki fájdalom kivetítése. Szóval óvatosan ezzel. Én pl. régebben írtam, voltak nehéz időszakaim, mint mindenkinek, de olyan igazán nagy életbeli trauma még nem történt, éppen ezért nem is értem még meg egy könyv írásához. Egyébként sok művész elviselhetetlen, nem tudom, hogy ezzel tisztában vagy-e kérdező. Nem feltétlen kell művésznek vagy ez iránt érdeklődőnek lenni egy embernek, hogy jól érezhesd magad vele. Te az intellektualitást keresed, csak ebbe csomagolnád be az egész sztorit. :)
2017. okt. 3. 18:20
 14/18 anonim ***** válasza:

Képzőművészeti Egyetemre jártam, és ha mást nem, de azt megtanultam, hogy művésszel nem járunk, kezdünk kapcsolatba!!!

Még magamból kiindulva is ezt mondom. :D

90%-uk megbízhatatlan, magának való (én is), eddig az összes párom kikészült tőlem.

2017. okt. 3. 18:22
 15/18 anonim ***** válasza:

Látszat csal jól leírta.

Ja magyar művészek között meg aztán tényleg több a masszív alkesz.

2017. okt. 3. 18:23
 16/18 A kérdező kommentje:

#13, igazabol tenyleg igy van, azt hiszem. de talán az is mindig jobban bejött mikor egy srác, nem pl. villamosmernoknek tanul(itt nem degradálni akartam oket, nehogy felre ertse valaki), hanem mondjuk valami muveszeti karon, suliban. Altalaban az ilyen fiukkal eszmeletlen jol el is vagyok, viszont erzelmileg nem eppen a legegeszsegesebb szamomra, meg szamara se, mert en se vagyok egy konnyu eset.

Egyebkent koszonom a valaszokat, en probalkozom kimozdulni ebbol a kis berogzodesbol, de nagyon nehezen megy, tekintve, hogy meg csak ilyen fiukkal volt dolgom. :D

2017. okt. 3. 18:28
 17/18 anonim ***** válasza:

Én jártam művészeti iskolába, adott bizonyítványt meg minden anno, de nem tudom mennyire nevezhető iskolának, amolyan szakkör szerű volt. Viszont nem tudom mennyire számítok művésznek:D Jelenleg természettudományin vagyok dínó túrás céljából.

Milyen művészetek érdekelnek konkrétan kérdező?:)

2017. okt. 3. 18:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Ilyen az amikor valaki nem is egy emberrel akar összejönni, hanem egy stílusirányzattal.
2017. okt. 3. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!