Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándító, ha a pasi szép-kártyával fizet az első randiért?
Figyelt kérdés
Nekem eddig 3 olyan pasi volt, aki ezt csinálta és utána később is mindegyik rajtam spórolt, úgy, hogy az már kényelmetlen helyzetekbe hozott. Ez csak véletlen, vagy van szerintetek összefüggés?2023. máj. 24. 00:39
21/31 anonim válasza:
Nem vagyok anyagias kezdőszett. 😂🤣😂🤣
22/31 anonim válasza:
19
Férjnél vagyok! Nem tudom, minek mevezzem? 🤣
Amugy meg, nem! Az, hogy biztos egzisztenciád van, az csak rajtengedély! Önmagában semmire semelég
23/31 anonim válasza:
Azért mert ilyen kártyán van a pénze az soher ?
24/31 anonim válasza:
Fizess te, aztán máris nem merül föl ilyen kérdés.
25/31 anonim válasza:
Nem a SZÉP-kártyával van gond, hanem a pasiaiddal.
26/31 anonim válasza:
Ez van, Orbánisztánban élünk, szegények a pasik is.
27/31 anonim válasza:
Kérdező! Te milyen szolgáltatást nyújtasz, hogy nálad fizetni kell a randiért? "a pasi szép-kártyával fizet az első randiért"
Az természetes számomra, hogy egy vendéglátó helyen én fizetek, hiszen én hívtam meg a hölgyet.
Ha a hölgy a randi végén még elvárná, hogy fizessek neki is a randiért, na az igencsak kiábrándító lenne! És még reklamál is, hogy szép-kártyát nem fogad el! Ez lenne a hab a tortán!
28/31 anonim válasza:
Miért, te ki a f***om vagy, hogy nem jó neked a szép kártya??
29/31 A kérdező kommentje:
27-es: igazad van, rossz toldalékot használtam. Pontosítanék: az első randin pl. cukrászdában, kávézóban, étteremben.
2023. máj. 24. 15:21
30/31 anonim válasza:
28
Nem azt irta, hogy az a baj, hogy Szepkarival fizet, azt KÉRDEZTE, hogy koncentráktabban van e közös halmaza a csóró, és/vagy sóher pasik, valamint a SZEPkartya hasznalat kozott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!