Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándító, ha a pasi szép-kártyával fizet az első randiért?
Figyelt kérdés
Nekem eddig 3 olyan pasi volt, aki ezt csinálta és utána később is mindegyik rajtam spórolt, úgy, hogy az már kényelmetlen helyzetekbe hozott. Ez csak véletlen, vagy van szerintetek összefüggés?2023. máj. 24. 00:39
A kérdező szavazást indított:
Nincs összefüggés, nem sóher, aki első randin szép-kártyázik.
Ez már utal a pénzügyi mindsetére.
60 szavazat
2/31 anonim válasza:
Gondolom te vagy az a nő, aki nagypofával hangoztatja, hogy nem anyagias. Nőként tanácsolom, ne agyalj ilyeneken.
3/31 FoxtrotLidérc válasza:
Mert mi a baj a SZÉP-kártyával? Ugyanúgy ettél, ittál, kávéztál, akármi. Igaz? Akkor pofa be. És ez volt az udvarias verzió. :))) Kellemes napot!
4/31 A kérdező kommentje:
Bemásolom ide kommentbe a leírást, mert az az érzésem, hogy nem mindenki olvasta kommentelés előtt: Nekem eddig 3 olyan pasi volt, aki ezt csinálta és utána később is mindegyik rajtam spórolt, úgy, hogy az már kényelmetlen helyzetekbe hozott. Ez csak véletlen, vagy van szerintetek összefüggés?
2023. máj. 24. 01:10
5/31 anonim válasza:
Szerintem te nem érted, kedves kérdező
7/31 anonim válasza:
De van osszefugges. En is ugyanazt tapasztaltam nokent. Vmre el kell kolteniuk azt a penzt, mert masra nem lehet. Aztan ha elfogy, utana mar jobban megnezik mire koltsenek a fizujukbol. Ott jon be a sporolas, rajtunk. En is azt szeretem, ha bankkartyarol fizet.
8/31 anonim válasza:
Hát nem tudom. Volt párom is avval fizetett az elején és soha nem volt soher...sőt. (ő meghalt🕊).
9/31 anonim válasza:
Mai világban ahol minden második házasságban valas van, nem kell csodalkozni azon, ha külön kassza van és ha valakinek ingatlanja van annak a neven marad házasság után is, netán le van papirozva. Ebből kiindulva sztem bármelyik fél is fizet, az tényleg jó szandèk, nem azt néznem hogy mivel is tette azt
10/31 anonim válasza:
Kérdező és 7-es, mi a problémátok?
Semmit sem spórolt meg rajtatok, mert kifizette, amit a randin fogyasztottatok, azt meg miért nem mindegy, hogy mivel fizetett? De megérdemelnétek, hogy a következő randitokon a pasi felállna az asztaltól és otthagyna titeket, fizessétek ki ti a számlát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!