Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire kiábrándító, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kiábrándító, ha végig csetlek-botlok az első randin egy csúszós szandál miatt?

Figyelt kérdés
Egy volt kollégámmal van kialakulóban valami, aki elvitt tegnap vacsorázni, de én már az étterembe se tudtam egyedül bemenni, mert visszacsúsztam a bejárat előtti járólapos rámpán a vadiúj szandimban :D szóval a pincérbe karolva érkeztem, aki kb. felhúzott (a pasi ezt persze végignézte, mert már megérkezett korábban), kifelé pedig ő segített le, és még beültünk egy italra valahova, ahol szintén majdnem elvágódtam elég látványosan... mentségemre szóljon, hogy egy sima lapos talpú szandálról van szó, amit aznap vettem, a franc tudta, hogy ilyen csúszós, előtte nem tűnt fel...
2018. júl. 30. 19:21
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Cuki. Feltéve, ha te magad is cuki vagy. Ha nem, az ciki. De az amúgy is az.
2018. júl. 30. 19:23
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Nem zavar, ha egy lány belémesik.:D
2018. júl. 30. 19:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha utána tudsz röhögni saját magadon, az szerintem oké.
2018. júl. 30. 19:27
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
a buszon ült egyszer ölembe egy milf úgy megindult a busz. Elnézést kért, én erre "semmi probléma!". :D
2018. júl. 30. 19:31
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
Számomra nem lenne kiábrándító.
2018. júl. 30. 19:39
 6/8 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem aranyos lehettél. :)
2018. júl. 30. 19:59
 7/8 anonim ***** válasza:
41%

Én megoldottam volna: elkértem volna a cipőt és mezítláb lehettél volna velem, ami szerintem nem gond, mert tuti szép lábad van:). Vacsi után az út előtt én is levettem volna a cipőt szolidaritásként, és úgy mentünk volna tovább.

Totál nem érdekelt volna, hogy ki mit mond-gondol.

2018. júl. 30. 20:46
 8/8 anonim ***** válasza:
:D Semennyire! Szerintem aranyos.
2018. júl. 31. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!