Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kiábrándító, ha a pasi szép-ká...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiábrándító, ha a pasi szép-kártyával fizet az első randiért?

Figyelt kérdés
Nekem eddig 3 olyan pasi volt, aki ezt csinálta és utána később is mindegyik rajtam spórolt, úgy, hogy az már kényelmetlen helyzetekbe hozott. Ez csak véletlen, vagy van szerintetek összefüggés?

2023. máj. 24. 00:39
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
95%

SZÉP kártyával való fizetés nem jelent semmit. Az ugyan úgy a pasi pénze. Az, hogy utána "spórol rajtad" már egészen más téma. Jómagam is szoktam SZÉP kártyával fizetni mikor nagyobb összeg van már rajta. Hülye lennék meghagyni, ha már egyszer megvan.

Hitelkártyával fizetne (nem bankkártya, HITELKÁRTYA) azt gyanúsabbnak kellene tartani, de elméletileg az sem jelent semmit.

2023. máj. 24. 06:20
 12/31 anonim ***** válasza:
40%
Én nagyobb gáznak tartom ,ha kp-ban fizet, és ott fityeg vagy 500k a brifkóban. Az olyan valszeg meg akar "vásárolni".
2023. máj. 24. 06:23
 13/31 anonim ***** válasza:
50%
Incel
2023. máj. 24. 06:41
 14/31 anonim ***** válasza:
82%

Tehát, az a kérdés, hogy van e összefüggés? Ha jól ertem)

Szerintem nincs! Amig csak randiztunk a férjemmel, sokszor fizetett szépkarival, (multinál dolgozunk mindketten) én évi 450 ezret kapok szépkartyára, ő is valahogy így... Hülye lesz bent hagyni! Később, mikor elfogyott, akkor meg bankartyával fizetett. Amikor már komolyabb volt a kapcsolat, akkor sem emgedett soha, sehol fizetni, semmit, pedog mondtam, hogy nekem is van szépkartyam....Azt mondta; hogy a pofájárol lesülne a bőr, ha hagyna fizetni bárhol! (Amikor 10 hónap után, összeházasodtunk, a belföldi nászutunk, az én szépkartyamról ment. Az volt az első dolog, amit én fizettem...)

Szerintem nincs összefüggés...Ne lúzer pasikkal kezdj. Egyébként, a hitelkártya, nekem már inkább gyanusabb lenne....de az sem feltétlen

2023. máj. 24. 06:49
 15/31 anonim ***** válasza:
90%
Férfiként számomra az lenne a kiábrándító, ha az első randin a partnerem azt figyelné, hogy milyen kártyával rendezem a számlát.
2023. máj. 24. 06:56
 16/31 NTBS ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Tökmindegy mivel fizet. Hogyan spórolt rajtad később?
2023. máj. 24. 07:03
 17/31 anonim ***** válasza:
68%

"utána később is mindegyik rajtam spórolt,"

Ez mit jelent?

Ha zavar,hogy rajtad spórol akkor vedd meg magadnak a dolgaidat,felnőtt nő vagy.

Nekem az jön le ebből kérdező,hogy te vagy a sóher.

A saját pénzedet sajnálod,elvárod hogy a pasi fizessen

és ezek után még zavar hogy szépkártyával fizet neked dolgokat a pasi.

Szép mondhatom.

Ilyenkor hova tűnik a nőkből a női egyenlőség,a feminizmussal mi történik mikor a nőknek fizetniük kellene a saját részüket a randin? :D

Sóher és kicsinyes vagy kérdező

2023. máj. 24. 07:22
 18/31 anonim ***** válasza:
27%

17

Nem kötelező fizetned bármit! Nekem meg nem közelező olyannal lennem, aki nem fizet mindent a randin!

2023. máj. 24. 07:31
 19/31 anonim ***** válasza:
66%

18#

"Nem kötelező fizetned bármit! Nekem meg nem közelező olyannal lennem, aki nem fizet mindent a randin!"

Jézusom te kimondtad

Ez sokkal súlyosabb,mint gondoltam

Akkor te a pénz alapján randizol jössz össze emberekkel.

Hát neharagudj minek neveznéd ezt?

Hát vannak olyan nők,akik pénzért csinálnak dolgokat

2023. máj. 24. 07:35
 20/31 anonim ***** válasza:
81%

Ez egy értelmetlen kérdés.

Az mit jelent, hogy "mindegyik rajtam spórolt," ??

A Szép kártyával mit spórol? Az ugyan olyan jövedelem, ugyan úgy a munkája után kapja valaki.

Legközelebb meg már az is probléma lesz, hogy miért forinttal fizet, miért nem euroval?

Ez a téma nettó hülyeség.

2023. máj. 24. 07:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!