Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért akar minden nő párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar minden nő párkapcsolatot? Mi a jó benne?

Figyelt kérdés

Volt már életem során több hosszú kapcsolatom, de most, hogy lassan három éve szingli vagyok, ez az életforma sokkal jobban tetszik. Senki sem dirigál, kér számon, szabad vagyok, oda megyek ahova és akkor amikor akarok, a saját lakásomban kedvem szerint működhetek és csak azt kell tennem amihez kedvem van. Nyilván időnként a közelség, intimitás hiányzik, ilyenkor igyekszem összeszedni egy alkalmi dolgot tinderen/bumbleön, de nagyon nehéz, mivel szinte minden nő ott kapcsolatot keres. Mi ennek az oka? Ennyire nem tudja senki feltalálni magát? Unatkoznak, függeni akarnak valakitől?

F30

2023. máj. 23. 15:27
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
94%

" Anyagilag nem lenne gond, csak szamalmasnak tartom aki azzal megelegszik."

Pedig ezt keresed, csak ingyen.ü

2023. máj. 28. 12:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!