Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért akar minden nő párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar minden nő párkapcsolatot? Mi a jó benne?

Figyelt kérdés

Volt már életem során több hosszú kapcsolatom, de most, hogy lassan három éve szingli vagyok, ez az életforma sokkal jobban tetszik. Senki sem dirigál, kér számon, szabad vagyok, oda megyek ahova és akkor amikor akarok, a saját lakásomban kedvem szerint működhetek és csak azt kell tennem amihez kedvem van. Nyilván időnként a közelség, intimitás hiányzik, ilyenkor igyekszem összeszedni egy alkalmi dolgot tinderen/bumbleön, de nagyon nehéz, mivel szinte minden nő ott kapcsolatot keres. Mi ennek az oka? Ennyire nem tudja senki feltalálni magát? Unatkoznak, függeni akarnak valakitől?

F30

2023. máj. 23. 15:27
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
67%

Most az a kérdés, hogy miért nem akar senki veled csak szexelni néha összejárni?

Amit te keresel, az egy luxusprostituált. Kifizeted, szexeltek, hazamész. Nem akar veled fagyizni menni, esténként beszélgetni, meg együtt aludni. Kész főnyeremény!

Ja! Hogy olcsóbb lenne, ha csak meghívnál valakit egy italra, lenne szex, aztán hazavinnéd? Az lehet. Csak ez nem annyira jó egy nőnek.

Én nőként feltalálom magam. Elvagyok egyedül, van programom, eltartom magam, a szabadidőmben azt csinálok, ami jól esik. Ami hiányzik, az a fajta lelki és testi intimitas, amit csak egy olyan emberrel lehet megélni, akivel kölcsönös a bizalom és az egymás iránti szeretet. Az alkalmi szex nem hiányzik. Nem igénylem. A nehány kellemes pásztoróra nélkül megvagyok.

2023. máj. 23. 18:48
 32/41 anonim ***** válasza:
74%
31-nél a pont
2023. máj. 23. 18:52
 33/41 A kérdező kommentje:
Nem ez a kerdes. Mindig akad erre valaki, csak egyre nehezebb talalni, es kivancsi voltam hogy mit szeretnek annyira egy kapcsolatban. A prosti taszit, ki tudja hanyan jartak mar benne akar aznap, nem tudnek jo erzessel nekiallni. Anyagilag nem lenne gond, csak szamalmasnak tartom aki azzal megelegszik.
2023. máj. 23. 19:20
 34/41 anonim ***** válasza:
69%
Ja kéne neked az ingyen pina mi?!! Na azt lesheted...
2023. máj. 23. 19:42
 35/41 anonim ***** válasza:
77%
Értem, taszít a prosti, mert ki tudja, hányan jártak benne. De egy olyan nő, aki szintén csak a kalandokat keresi, mert nem akar elköteleződni, a testi örömöknek viszont hódolna, szintén gyakran váltogatja a partnereit. Az gondolom nem zavar...
2023. máj. 23. 21:01
 36/41 anonim ***** válasza:
59%
A prosti való az ilyennek,érzéketlen tuskó
2023. máj. 24. 12:56
 37/41 anonim ***** válasza:

A prosti taszit, ki tudja hanyan jartak mar benne akar aznap, nem tudnek jo erzessel nekiallni. csak szamalmasnak tartom aki azzal megelegszik.

Természetesen vannak ostoba Qrvák meg olyanok akikkel nem szeretnél még egyszer összefeküdni.

De látva azt hogy a párkapcsolatban és házasságban élő munkatársaim meg rokonaim mennyit fellációznak az egésszel.

És nem a jó értelemben.

Hogy kinek ki a szánalmas az csak nézőpont kérdése.

Tudod ha Qrvához mész megmondod mit kérsz megtörténik a dolog kifizeted és ennyi. Nem atomfizika.

Ja meg a munkatársaimmal ellentétben nekem van pénzem nem ül senki a nyakamon.

Gond nélkül utazhatok pl augusztusban megyek Svájcba. Egy munkatársat idézve elmész és megveszed magadnak a drága dolgokat.

Nekik se pénzük se idejük nincs. Van amelyiknek 4 gyerek ül a nyakán.

Persze mindenki maga dönt.

2023. máj. 24. 19:56
 38/41 anonim ***** válasza:
59%

37, nem értek egyet az életviteleddel, de mégis szimpatikus, amit írsz. Mert tiszta beszéd! Nincs igényed a családra, vagy az olyan jellegű intimitásra, amit egy férfi-nő szeretetkapcsolat ad, ezért úgy élsz, ahogy neked megfelelő. Ha nem csapsz be senkit, akkor ebben az életfelfogásban nincs semmi negatív, vagy elítélendő.

Nálam a kérdező csak azért verte ki a biztosítékot, mert azt várná, hogy más is ugyanúgy gondolkozzon, mint ő. Mert ha a nők nem akarnának állandó kapcsolatot, akkor lenne neki egy csomó alkalmi szexkapcsolata. Így meg sajnos nincs. Sorry.

Szóval eddig még ilyen tisztán nem láttam senkitől megfogalmazva ezt a fajta életvitelt úgy!!! hogy senkitől nem várod el, hogy ehhez asszisztáljon. Nincs felelősségrevonás, vagy felelősség áttolása.

Ha ez így igaz, akkor le a kalappal. És jó utat Svájcba!

2023. máj. 24. 21:24
 39/41 anonim ***** válasza:

Ha alkalmi szexkapcsolatot akar (a kérdező) magának akkor sajna van egy rossz hírem.

A hasonló kategóriájú pasik csupán 95-99%-a pont ugyanezt szeretné.

Vicc nélkül előbb fog találni meleg szexpartnert mint heteró nőt.

Én maradok a Qrváknál. 18-25

20-30 Ezer egy óra. De azért cserébe megkapsz mindent. Egyébként meg szimplán csak üzlet.

2023. máj. 27. 22:45
 40/41 anonim ***** válasza:
59%
39 egészségedre
2023. máj. 28. 10:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!