Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért akar minden nő párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar minden nő párkapcsolatot? Mi a jó benne?

Figyelt kérdés

Volt már életem során több hosszú kapcsolatom, de most, hogy lassan három éve szingli vagyok, ez az életforma sokkal jobban tetszik. Senki sem dirigál, kér számon, szabad vagyok, oda megyek ahova és akkor amikor akarok, a saját lakásomban kedvem szerint működhetek és csak azt kell tennem amihez kedvem van. Nyilván időnként a közelség, intimitás hiányzik, ilyenkor igyekszem összeszedni egy alkalmi dolgot tinderen/bumbleön, de nagyon nehéz, mivel szinte minden nő ott kapcsolatot keres. Mi ennek az oka? Ennyire nem tudja senki feltalálni magát? Unatkoznak, függeni akarnak valakitől?

F30

2023. máj. 23. 15:27
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
64%
Az utolsó mondat, mi más?
2023. máj. 23. 15:55
 12/41 anonim ***** válasza:
64%
Ja, ok, most már értem. Arra írtad, hogy igen, hogy a kapcsolat unalmas a férfiaknak. Azért elég sok férfi él párkapcsolatban, házasságban, én nem jelenteném ki, hogy általánosságban unalmas nekik. Szerintem a többség vágyik az elköteleződésre, még ha nem is tart élethosszig.
2023. máj. 23. 15:56
 13/41 anonim ***** válasza:
89%

2-3

Nem akar minden nő párkapcsolatot, és aki életképtelen, azok inkább a férfiak. Amúgy a férfiak bírják kevésbbé az egyedüllétet, minden kutatás ezt hozza ki.

2023. máj. 23. 15:57
 14/41 anonim ***** válasza:
88%
Viccesek ezek a kérdésekben ellenőrízhetetlen és hamis állításokat elbujtazó kérdések.
2023. máj. 23. 15:59
 15/41 anonim ***** válasza:
89%
Nem az szokott lenni a baj, hogy inkább egyedül vagyunk, válogatunk, nem szülünk, kihalunk, stb.? Miért nem a srácokat kérdezed, akik itt sírnak kapcsolatért, hogy miért akarnak kapcsolat?
2023. máj. 23. 16:01
 16/41 anonim ***** válasza:
83%
Az intimitást nem is fogok társkerin megtalálni, ahhoz kell, bizalom, a másik ember ismerete, szeretet.
2023. máj. 23. 16:01
 17/41 anonim ***** válasza:
41%
16-intimitást nyilván nem "társkerin" találsz, hanem egy másik emberrel való együttlétben. Akivel akár társkereső oldalon is összeismerkedhetsz. Nem hinném, hogy ez kizáró ok lenne.
2023. máj. 23. 16:03
 18/41 anonim ***** válasza:
66%
Nem egy éjszaka alatt. Az intimitás nem szexet jelent.
2023. máj. 23. 16:04
 19/41 anonim ***** válasza:
17%
Nem muszáj egyéjszakás kapcsolatokban kikötni társkeresőn sem.
2023. máj. 23. 16:05
 20/41 anonim ***** válasza:
69%

Én nem akartam, kb egy évig szingli voltam, mert nem vagyok kapcsolatfüggő (ami egyébként ugyanúgy jellemző a férfiakra is mint a nőkre) de úgy alakult hogy egy pasi (kb 30 próbálkozó után xd) igazán megfogott, így összejöttem vele.

Képzeld, normális, értelmes, nem önbizalomhiányos lány vagyok, így nem dirigálok, kérem számon, a párom szabad, oda megyek ahova és akkor amikor akar (most pl épp külföldön van, mert miért ne), a saját lakásában kedve szerint működik (hiszen nem élünk együtt, mert nem kötelező az sem)... Két külön, érett és életképes ember vagyunk, akik nagyon szeretik egymást, és szeretnek együtt időt tölteni. És ennyi, egy kapcsolat nem kell hogy bekorlátozzon, csak hogyha a felek lelkileg egy kiskamasz szintjén vannak.

2023. máj. 23. 16:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!