Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar minden nő párkapcsolatot? Mi a jó benne?
Volt már életem során több hosszú kapcsolatom, de most, hogy lassan három éve szingli vagyok, ez az életforma sokkal jobban tetszik. Senki sem dirigál, kér számon, szabad vagyok, oda megyek ahova és akkor amikor akarok, a saját lakásomban kedvem szerint működhetek és csak azt kell tennem amihez kedvem van. Nyilván időnként a közelség, intimitás hiányzik, ilyenkor igyekszem összeszedni egy alkalmi dolgot tinderen/bumbleön, de nagyon nehéz, mivel szinte minden nő ott kapcsolatot keres. Mi ennek az oka? Ennyire nem tudja senki feltalálni magát? Unatkoznak, függeni akarnak valakitől?
F30
"de nagyon nehéz, mivel szinte minden nő ott kapcsolatot keres. Mi ennek az oka? Ennyire nem tudja senki feltalálni magát? Unatkoznak, függeni akarnak valakitől?"
Nem. Nem ez az oka.
1. Egy nő, ha alkalmi kapcsolatot akar, akkor elmegy egy szórakozó helyre és felszed egy olyan pasit, akivel ott és akkor van fizikai vonzalom.
2 Ha kiírja, hogy lazuát keres, akkor rárepül az összes zakant, azt hiszik itt ingyendugás van bárkinek. EZ kinek hiányzik szerinted?
Nem mindenki akar.
Én meg pl sose kerestem görcsösen senkit, mindig alakult.
Eltartom magam bőven, van gyerekem, családom, barátaim, kutyám, hobbim (motor, dob)...megyek néha utazni is. De jó egy társ, akire számíthatok, aki támogat (lelkileg), közös programok...az a fajta szeretet, amikor önmagam is lehetek egy kapcsolatba...atb...
Valószínű Te azért is érzed ezt, mert nem volt még olyan kapcsolatod, aki nem kontrollál, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!