Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szólnátok hozzá ha csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá ha csak olyan online tarskeresok lennének ahol csak beszélgetni lehetne fényképvaltas nem?

Figyelt kérdés

Telefonon se , se képváltás se videózás.

Az alapján lennél kénytelen dönteni h kivel találkozol h jellem szerint kivel illesz össze.

Először első randin látnád h hogy néz ki másik.

És 1 hét beszélgetés után lehetne csak tali ha mindennap beszéltek 1 órát!

Most ha belegondolok hasonló a muszlim felesegvalasztashoz csak akkor a szülők teszik a gyerekeknek azok alapján hogy begyujtik az infót a leendő parjukrol.

2023. máj. 8. 19:56
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
91%
Mintha a férfiaknak nem számítana a külső...
2023. máj. 8. 21:27
 32/43 anonim ***** válasza:
95%
Ja, micsoda felszínesség, hogy a férfiakhoz hasonlóan a nők is olyan társat akarnak, akikhez neadjisten vonzódnak is. Hallatlan, de tényleg.🤦🏻‍♀️
2023. máj. 8. 21:28
 33/43 anonim ***** válasza:
100%
Hamar becsődölne a társkereső, kb senki nem használná.
2023. máj. 8. 21:34
 34/43 anonim ***** válasza:
94%

#31 incifinci, hagyjuk ezt a "mai felszínes picsákat". Mert te ugye nem beszéltél soha idősebb emberekkel meg nem láttál dokumentumfilmeket sem (pl. a Szerelempatak).

Nem hallottál még olyat hogy az idősek azt mesélik hogy az én Juliskámnak volt a legkarcsúbb dereka a faluban, hogy az én Gyulám volt a legfessebb fiú a faluban.

Az én szüleim 75-ben ismerkedtek meg egy angol nyelvtanfolyamon (igen, volt olyan akkor is, Budapest a helyszín). Anyukám apám előtt ült. Ahogy emlegetik a mai napig:

- Beleszerettem a hátára omló hosszú szőke hajába és a kis vékony pálcika karjaiba, aztán amikor megláttam az arcát is, a kék szemeit, elvesztem.

- Olyan volt mint Szécsi Pali a fekete hajával és sötét szemével, sose láttam jóképűbb fiút.

2023. máj. 8. 21:40
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

Értelmetlennek tartanék egy ilyen társkeresőt, mert mindenki hamar belefáradna abba hogy vesztegeti az idejét, eredmény nélkül. Biztos lennének akik kipróbálnák kíváncsiságból, de pár alkalom után menne is a kukába.

A külső és a belső is egyaránt fontos, ez nem felszínesség, mindenki így működik. A vonzalomnak mindkettő a része. Ha hetekig tartó beszélgetések után, a találkozón derül ki hogy nincs fizikai vonzalom akkor feleslegesen vesztegette az idejét mindkét fél.

Én is jártam már így egyszer, sima netes barátságból alakult ki az hogy elkezdtem komolyabban érdeklődni a másik fél után. Hosszú ideje beszélgettünk mire felmerült a képcsere, minden téren egy hullámhosszon voltunk, hasonló érdeklődések, ízlés, humor...A képcsere után tűnt el az érdeklődésem, mert fizikai értelemben kifejezetten taszított a megjelenése. Emberileg kedveltem továbbra is, de nem voltak romantikus érzelmeim a későbbiekben a vonzalom hiánya miatt. Nálunk nem volt annyira gáz a helyzet, barátságnak indult, az is maradt, pozitív volt a kapcsolat. De kifejezetten így társkeresőzni egy szinten van a Tinderes húspiaccal, és ugyanolyan károkat tud okozni.

Pár ilyen sikertelen vakrandi után mindenki frusztrált lenne, és hagyná a társkeresést a fenébe. És azt is megfogadnák hogy találkozó előtt legalább egyszer lássák a másik személyt képen.

2023. máj. 8. 21:53
 36/43 anonim ***** válasza:

Egy cuki néni a Szerelempatakból.

"Eljött. Elkísért. 50 évig."

😭😭😭

[link]

2023. máj. 8. 21:54
 37/43 anonim ***** válasza:

Már kettő alkalommal volt ebben részem

Vagyis tali előtt közvetlen volt kepcsere

De kép nélkül is találkoztam volna mindkettovel,mivel a kommunikáció nagyon jól ment

Az első pasi nem annyira tetszett egyébként ,de többször találkoztunk és végül ő nem akart több randit

Nagyon rá vannak fuggve az emberek a külsőre,így nem gondolom rossz ötletnek a kép nélküli talit.

Csak azért kértem mindkettőtol képet,mert kicsit paráztam kép nélkül találkozni,nagyon sok az elmebeteg.

2023. máj. 8. 23:46
 38/43 A kérdező kommentje:
Ha bomba pasival nővel töltöd az időt aki sok fejfajast okoz az nem időpocseklas? Ugyanaz. Mivel jól néz ki kivetit3sz ra jó tulajdonsagokat a fejed körüllengi q rozsaszin köd majd csodálkozol h miért nem úgy viselkedik mint egy gavallerXD
2023. máj. 8. 23:52
 39/43 A kérdező kommentje:

Na, meg álljunk csak még egy szóra!

Vonzalom nemcsak látvány meg külső alapjan lehet. Hanem ha jól érzed magad valakinek a tarsasagaban akkor boldogsaghormon szabadul fel. És kialakul egy Vonzalom! Ez is működik. Nem azt mondom h azzal akit rondanak tartasz de aki mondjuk semleges miután megismered utána máshogy látod!

2023. máj. 8. 23:54
 40/43 anonim ***** válasza:
És, ha duci a nő? Vagy ronda? Akkor is oké?
2023. máj. 9. 12:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!