Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá ha csak olyan online tarskeresok lennének ahol csak beszélgetni lehetne fényképvaltas nem?
Telefonon se , se képváltás se videózás.
Az alapján lennél kénytelen dönteni h kivel találkozol h jellem szerint kivel illesz össze.
Először első randin látnád h hogy néz ki másik.
És 1 hét beszélgetés után lehetne csak tali ha mindennap beszéltek 1 órát!
Most ha belegondolok hasonló a muszlim felesegvalasztashoz csak akkor a szülők teszik a gyerekeknek azok alapján hogy begyujtik az infót a leendő parjukrol.
#31 incifinci, hagyjuk ezt a "mai felszínes picsákat". Mert te ugye nem beszéltél soha idősebb emberekkel meg nem láttál dokumentumfilmeket sem (pl. a Szerelempatak).
Nem hallottál még olyat hogy az idősek azt mesélik hogy az én Juliskámnak volt a legkarcsúbb dereka a faluban, hogy az én Gyulám volt a legfessebb fiú a faluban.
Az én szüleim 75-ben ismerkedtek meg egy angol nyelvtanfolyamon (igen, volt olyan akkor is, Budapest a helyszín). Anyukám apám előtt ült. Ahogy emlegetik a mai napig:
- Beleszerettem a hátára omló hosszú szőke hajába és a kis vékony pálcika karjaiba, aztán amikor megláttam az arcát is, a kék szemeit, elvesztem.
- Olyan volt mint Szécsi Pali a fekete hajával és sötét szemével, sose láttam jóképűbb fiút.
Értelmetlennek tartanék egy ilyen társkeresőt, mert mindenki hamar belefáradna abba hogy vesztegeti az idejét, eredmény nélkül. Biztos lennének akik kipróbálnák kíváncsiságból, de pár alkalom után menne is a kukába.
A külső és a belső is egyaránt fontos, ez nem felszínesség, mindenki így működik. A vonzalomnak mindkettő a része. Ha hetekig tartó beszélgetések után, a találkozón derül ki hogy nincs fizikai vonzalom akkor feleslegesen vesztegette az idejét mindkét fél.
Én is jártam már így egyszer, sima netes barátságból alakult ki az hogy elkezdtem komolyabban érdeklődni a másik fél után. Hosszú ideje beszélgettünk mire felmerült a képcsere, minden téren egy hullámhosszon voltunk, hasonló érdeklődések, ízlés, humor...A képcsere után tűnt el az érdeklődésem, mert fizikai értelemben kifejezetten taszított a megjelenése. Emberileg kedveltem továbbra is, de nem voltak romantikus érzelmeim a későbbiekben a vonzalom hiánya miatt. Nálunk nem volt annyira gáz a helyzet, barátságnak indult, az is maradt, pozitív volt a kapcsolat. De kifejezetten így társkeresőzni egy szinten van a Tinderes húspiaccal, és ugyanolyan károkat tud okozni.
Pár ilyen sikertelen vakrandi után mindenki frusztrált lenne, és hagyná a társkeresést a fenébe. És azt is megfogadnák hogy találkozó előtt legalább egyszer lássák a másik személyt képen.
Már kettő alkalommal volt ebben részem
Vagyis tali előtt közvetlen volt kepcsere
De kép nélkül is találkoztam volna mindkettovel,mivel a kommunikáció nagyon jól ment
Az első pasi nem annyira tetszett egyébként ,de többször találkoztunk és végül ő nem akart több randit
Nagyon rá vannak fuggve az emberek a külsőre,így nem gondolom rossz ötletnek a kép nélküli talit.
Csak azért kértem mindkettőtol képet,mert kicsit paráztam kép nélkül találkozni,nagyon sok az elmebeteg.
Na, meg álljunk csak még egy szóra!
Vonzalom nemcsak látvány meg külső alapjan lehet. Hanem ha jól érzed magad valakinek a tarsasagaban akkor boldogsaghormon szabadul fel. És kialakul egy Vonzalom! Ez is működik. Nem azt mondom h azzal akit rondanak tartasz de aki mondjuk semleges miután megismered utána máshogy látod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!