Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szólnátok hozzá ha csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá ha csak olyan online tarskeresok lennének ahol csak beszélgetni lehetne fényképvaltas nem?

Figyelt kérdés

Telefonon se , se képváltás se videózás.

Az alapján lennél kénytelen dönteni h kivel találkozol h jellem szerint kivel illesz össze.

Először első randin látnád h hogy néz ki másik.

És 1 hét beszélgetés után lehetne csak tali ha mindennap beszéltek 1 órát!

Most ha belegondolok hasonló a muszlim felesegvalasztashoz csak akkor a szülők teszik a gyerekeknek azok alapján hogy begyujtik az infót a leendő parjukrol.

2023. máj. 8. 19:56
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kizárólag élőben ismerkednék. (Eleve azt szoktam, de nem zárkózok el az onlinetól sem a jövőben, majd ha ismerkedős kedvemben leszek.)
2023. máj. 8. 19:57
 2/43 anonim ***** válasza:
89%
Filmekben is vannak ilyen vakrandik is
2023. máj. 8. 19:58
 3/43 anonim ***** válasza:
88%
Menj a Voice-ba énekelni ha ronda vagy, amit itt leművelsz az már nagyon unalmas 🥱
2023. máj. 8. 20:00
 4/43 anonim ***** válasza:
100%
Bumble-n van vakrandi funkció, 5 percenkent feldob egy embert, akinek nem latod a kepet es ha mindkettotoknek bejott a beszelgetes akkor utana matcheltek
2023. máj. 8. 20:03
 5/43 anonim ***** válasza:
100%
Persze.. biztos jobb, hogy 7 órát elvesztegettem valakire, aki amúgy nem jön be.
2023. máj. 8. 20:04
 6/43 A kérdező kommentje:
3-nak! Nem arról van szó h ronda vagyok, hanem h a külső nagyon fel van magasztalva! Húspiac!
2023. máj. 8. 20:07
 7/43 A kérdező kommentje:

Na jó mondjuk kicsit ijesztő h mondjuk beszélgetés alapján beleszeret a lelekebe . Utána kiderul h nagy sörhasú igénytelen...brrr

Na jó max megmondjatja hogy néz ki, hány kg milyen színű a szeme haja.

2023. máj. 8. 20:09
 8/43 anonim ***** válasza:
74%
Én szoktam ilyet csinálni. Szapioszexuális vagyok, tehát az okos férfi izgat, de a külsőm alapján szinte bármelyik férfi szívesen találkozik velem. Így nem kérek fotót, nem is adok persze, mert az aránytalan lenne. Annyi kikötésem van, hogy ápolt legyen és ne legyen szakálla. Volt már sikeres kapcsolatom így.
2023. máj. 8. 20:13
 9/43 anonim ***** válasza:
96%
#6 te ugye a nácizó elmebeteg vagy aki folyton az eugenikával jön meg hisztérikus kirohánasaid vannak az olyan női válaszolók felé akik leírják hogy szeretnek vonzódni a pasikhoz akiket választanak. Mármint szexuálisan (ó ezt a szörnyedelmet ne is lássam istenem 🫣) És ettől te kegyetlenül bepörögsz és mindenféle állatnak meg nácinak elhordod őket :D
2023. máj. 8. 20:14
 10/43 anonim ***** válasza:
94%
*kirohanásaid
2023. máj. 8. 20:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!