Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szólnátok hozzá ha csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá ha csak olyan online tarskeresok lennének ahol csak beszélgetni lehetne fényképvaltas nem?

Figyelt kérdés

Telefonon se , se képváltás se videózás.

Az alapján lennél kénytelen dönteni h kivel találkozol h jellem szerint kivel illesz össze.

Először első randin látnád h hogy néz ki másik.

És 1 hét beszélgetés után lehetne csak tali ha mindennap beszéltek 1 órát!

Most ha belegondolok hasonló a muszlim felesegvalasztashoz csak akkor a szülők teszik a gyerekeknek azok alapján hogy begyujtik az infót a leendő parjukrol.

2023. máj. 8. 19:56
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
96%
#7 aztán élőben kiderül, hogy hazudott és ugyanúgy elpazaroltál 7 órát az életedből.
2023. máj. 8. 20:21
 12/43 anonim ***** válasza:
81%

Régen nem érdekelt volna a dolog, mivel a fő lényeg, hogy nézzen ki jól és csak utána rostáltam tovább IQ és EQ-ra.

Ma már 29 évesen nagyon nem így látom.

Először beszélgetek a másik féllel, nem a fő célom a párkeresés, hanem szimpla barátkozás. Ha nincs közös téma, ha nem értjük egymást, ha más világ vagyunk hiába néz ki jól és tetszik nagyon eleve veszett fejsze a dolog.

2023. máj. 8. 20:21
 13/43 A kérdező kommentje:

Így van! Van aki külső mániás halom fotó rakuld a másikra magáról külön a cerkajarol is.

Minek?

Meg irritáló kérdéseket tesz fel.

Hány kg vagy? Minek kérdi ha látja a fotón h vékony vagy vastag az illető.

További idióta kérdés mikor voltál utoljára pasival? Mi közöd hozzá? Aaa

Meg azt akarják h küldözgetniagadrol meztelen fotokat. Minek? Szr a fantáziája? Vagy min görcsöl?

2023. máj. 8. 20:27
 14/43 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer rövid ideig voltam regisztrálva egy társkeresőre, de nem fizettem elő, így nem láttam a képeket, nekem sem volt fent. Tök jól elbeszélgettem egy férfival, akivel meg is beszéltük, hogy vicces, hogy nem tudjuk hogy néz ki a másik. Találkoztunk, nem lett belőle kapcsolat, de néha még most is beszélünk. Ez talán 2-3 éve volt. Külsőre tetszettünk egymásnak, csak valami mégis hiányzott.

Szerintem nem lenne nagy sikere a kép nélküli keresgélésnek. Mindenki futná a felesleges köröket.

2023. máj. 8. 20:32
 15/43 A kérdező kommentje:

Miért csak a negatív oldalát látjátok?

Ami most láthatatlan az sokkal jobban látható lenne , belső értékek mert mindenki arra fókuszálna.

2023. máj. 8. 20:35
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
Interneten ezt soha nem tudnád megvalósítani, kérdező. Ugyanúgy ahogy az "illegális" letöltést sem tudják soha megszüntetni. Úgyhogy tök fölösleges ezen agyalnod.
2023. máj. 8. 20:36
 17/43 anonim ***** válasza:
100%

15

Erre van az élőben ismerkedés... A netes társkeresőknek más a lényege. Ennyi.

2023. máj. 8. 20:37
 18/43 anonim ***** válasza:
100%
#15: légyszi, sorolj már föl néhány ilyen "belső értéket".
2023. máj. 8. 20:37
 19/43 A kérdező kommentje:

Hát pedig régi típusú számítógépekkel és tarskereso programoknal csak cset volt régen!

Akkor is vették q bátorságot és találkoztak! És okosteló se volt!

Aki mer az nyer alapon!XD

Most meg milliméterrel pontosan küldjél képet mindenedrol mert rettegnek h kövér vagy öreg vagy bla bla...

2023. máj. 8. 20:40
 20/43 anonim ***** válasza:
95%

19

Most is megvan a lehetőség, hogy az emberek kép nélkül ismerkedjenek. Talán nem véletlen, hogy szinte senki sem vevő rá.

2023. máj. 8. 20:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!