Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online ismerkedésnél mennyi idő után ajánlatos randira hívni a lányt?
Az már túl sok...
Én azt mondom, hogy ha egy órát már el tudtok chatelgetni, akkor rögtön el kell hívni.
Ne feledd, hogy az online világban a csajokat kb. óránként hívják el, vagyis ha vársz pár napot, rögtön lesz minimum 20-30 másik srác, aki elhívja...
Hívd el nyugodtan! Csak írogattatok, vagy beszéltetek már telefonon is?
Nekem a legjobb randim azzal a partneremmel volt, aki rámírt, fél óra múlva már telefonáltunk, majd másnap találkoztunk.
Nincs rá szabály.
Minél előbb. A chatelésből nem igazán lesz semmi. Ismerkedés során nyilván fontosak a személyiségbeli dolgok is, meg kell ismerni egymást egy bizonyos szintig találkozó előtt. Ez mindenkinél más... mi az a szint, aminél mér biztonságosnak érezheti a másik fél a személyes találkozót veled.
Végül a kémia lesz a legfontosabb. Ahhoz pedig élőben kell találkozni.
Ha rajtam múlna, akkor pl tinderen, néhány mondat után tisztázzuk, hogy tetszenek a profiljaink, és mehetünk randira, akkor okés lenne a részemről. De én férfi vagyok... nőknél ez ritka, nekik kell egy kis bájcsevej. A részleteket meg úgy is randin kell kitárgyalni.
Tehát max 2 héten belül össze kéne hozni. Ha közel laktok egymáshoz, akkor korábban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!