Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 2 napja egyenlőre chaten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 napja egyenlőre chaten beszélek egy lánnyal de 1 bő napja nem is válaszol meg se nézte,elképzelhető valami baja van velem?

Figyelt kérdés

Munkatársam lánya,24 éves úgymond be ajánlott neki pár hete,mert neki sincs normális kapcsolata.Én meg normális vagyok stb ezeket elmondta neki. Jelezte nyugodtan írjak neki,többit meg úgy is hozza magától.

Írtam neki szombaton,válaszolt is,tudja ki vagyok. Igazából normálisan beszélgettünk alap dolgokat egyenlőre ki mivel foglalkozik stb stb,szerintem jól fogadott engem.Felvetettem neki lesz egy versenyem ha van kedve és érdekli szívesen látnám és akkor utána meg ihatnánk valamit vagy ilyesmi.Ő is kedveli úgy tudom az autó sportot.

Nem mondott választ egy pici szívvel reagált rá,de azóta gyakorlatilag eltűnt. Mondta sokat dolgozik logisztikai vonalon. Picit ilyenkor előjön belőlem a "pánik",hogy most mivan,írjak neki vagy ne,mert rá erőszakolni se akarom magam hogy mindig pittyegjek neki. Lehet rossz megközelítés így hogy egyből rémeket lát az ember.

2023. máj. 8. 19:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Rendben. Akkor nem is fogom keresni, nem is vagyok az a nyomulós,hogy na mondjon már valamit. Ha nem akkor nem.Utoljára csak annyit kérdeztem hogy telt a napja,dolgozik-e.

Részemről a rossz szándék nem akart lenni :)

2023. máj. 9. 04:28
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Az jó amúgy, hogy a válaszok hatására beláttad, nem érdemes folytatni vele. Végre egy kérdező, aki nem a saját igazát fújja, hanem hallgat a kérdésére válaszolókra
2023. máj. 9. 10:55
 13/17 anonim ***** válasza:
Ne várj rá. Keress tovább. Ha úgy alakul, később keresd meg. Bár igazából most rajta a sor, majd ha akar, ő is megkereshet. Csak semmi pánik.
2023. máj. 13. 11:57
 14/17 A kérdező kommentje:
Kedd délelőtt írtam pár szót de ugyan úgy semmi.Annyi infót kaptam utána,hogy ő állítólag ilyen,van mikor picit "eltűnik". De természetesen hagyom,rajta a sor. Hétvégét beszéltük meg utoljára,hogy ha v
2023. máj. 14. 01:04
 15/17 A kérdező kommentje:

Bocsi a vége valahogy lemaradt. Tehát ha van kedve,akkor vasárnap lesz egy versenyem( amit szeret ő is hobbiból) hogy eljöhetne,utána meg elmehetnénk meg inni valamit erre egy ilyen szivet kaptam smyliba,de ez már egy hete. Eddig ugye semmi és már vasárnap van :D.

Szóval..jah..innen rajta múlik

2023. máj. 14. 01:07
 16/17 anonim ***** válasza:
Mennyire ra vagy fixalva erre a csajra te jo eg. Akarmi is lesz, te mindig alul leszel ebben a kapcsolatban. Ennyire nem erdekled es meg mindig alig varod, hogy irjon…
2023. máj. 14. 08:20
 17/17 A kérdező kommentje:

Hmm nem nem is az hogy hű de várom,nyilván örültem volna neki.

Csak maga az a tudat,hogy nagyjából egész jól el beszélgettünk,meg ez találkozó dolog,és akkor puff,se szó se beszéd.Nálam fiatalabb 5-6 évvel lehet ő már az a széria mint a legtöbb...

Ez valami képesség lehet nálam hogy ha van is valami,tuti kiderül hogy nem okés valami,meg 2 hónap után közös ház stb.

Ha meg úgy gondolnám hogy na ő jó lehet,az meg nem jön össze. Ha még valami rossz ember volnék hogy át cseszek embereket..aztmondom oké karma vissza adja.

2023. máj. 14. 08:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!