Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 2 napja egyenlőre chaten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 napja egyenlőre chaten beszélek egy lánnyal de 1 bő napja nem is válaszol meg se nézte,elképzelhető valami baja van velem?

Figyelt kérdés

Munkatársam lánya,24 éves úgymond be ajánlott neki pár hete,mert neki sincs normális kapcsolata.Én meg normális vagyok stb ezeket elmondta neki. Jelezte nyugodtan írjak neki,többit meg úgy is hozza magától.

Írtam neki szombaton,válaszolt is,tudja ki vagyok. Igazából normálisan beszélgettünk alap dolgokat egyenlőre ki mivel foglalkozik stb stb,szerintem jól fogadott engem.Felvetettem neki lesz egy versenyem ha van kedve és érdekli szívesen látnám és akkor utána meg ihatnánk valamit vagy ilyesmi.Ő is kedveli úgy tudom az autó sportot.

Nem mondott választ egy pici szívvel reagált rá,de azóta gyakorlatilag eltűnt. Mondta sokat dolgozik logisztikai vonalon. Picit ilyenkor előjön belőlem a "pánik",hogy most mivan,írjak neki vagy ne,mert rá erőszakolni se akarom magam hogy mindig pittyegjek neki. Lehet rossz megközelítés így hogy egyből rémeket lát az ember.

2023. máj. 8. 19:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlatilag ghostingolt.
2023. máj. 8. 19:29
 2/17 A kérdező kommentje:

Hát,olyan a dolog. Volt egy kapcsolata de csak 2-3 hónapos volt,többször kirakta a gyereket már,pontosan már nemtudom mi miatt,állítólag hülye a csávó. A lány apja mondta ezt,hogy 3-4 napja most tényleg ott hagyta. Sokat pihen/ alszik állítólag. De nemtudom én szerintem 2-3 mondatban időnként valamit lehetne élet jelet adni.

Vissza lapozgattam most,pedig tök normálisnak tűntek a beszélgetések.

2023. máj. 8. 19:35
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem ghostingolt, de az apja miatt írt veled, a hülye csávót siratja, maximum pótlék, ugródeszka lennél, kell az neked?
2023. máj. 8. 19:43
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Fuu most szakitott, de mar mennel ra? Szerinted kapcsolatra vagyik? A azulei se normlisak, hogy mar kiarustijak par nap szakitas utan..full depis szegeny
2023. máj. 8. 19:44
 5/17 A kérdező kommentje:

Neeem nem. Újra:

Én kerestem fel a lányát.

Az apja csak olyan szinten játszott ebbe szerepet,hogy aki volt srác neki az zűrös volt,és a lány is már át látta a dolgokat,az apja csak bíztatta ne legyél már ilyennel,vannak jobbak is. És akkor jöttem én a képbe megmutatott neki,képekről kezdésnek. Annyit mondott neki ha keresném ne lepődjön meg.

A lány egyébként szép.

2023. máj. 8. 19:48
 6/17 A kérdező kommentje:

4# ezért csináltam/ csinálom nem igen zaklatom,nemtudom ez a pár hónap mennyire volt érzelmbe gazdag neki jó értelembe,hogy most szenved ebbe vagy passz.

Volt egyszer egy 2 hónapos kapcsolatom régebben,de nem viselt meg,örültem is hogy vége

2023. máj. 8. 19:50
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
A drága apukája mondta neki, hogy írjon veled, az ő hatására írt, de nem kellesz neki, a másik fiú kell neki. Úgyhogy búcsúzz el, ez a lány nem vesz téged figyelembe!
2023. máj. 8. 19:51
 8/17 A kérdező kommentje:
Hát akkor hagyom.Mást úgy se tudnék.
2023. máj. 8. 19:56
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedj másokkal és ne más által, sok sikert!
2023. máj. 8. 20:05
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Az ismerkedes ki lett eroszakolva, es elmenekult.
2023. máj. 9. 01:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!