Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Családos férfihez közeledni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családos férfihez közeledni. Elítélendő, de belebolondulok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom, az erkölcsök. Mélyen elítélem, sokszor én magam is felszóltam ellene, de a sors úgy hozta, hogy beleszerettem egy férfiba akinek felesége és egy kisfia van.

Ennek tere nem lett volna, csak hát munkatársak lettünk egy ilyen lazább irodai munkában.

Itt nem is arról van szó, hogy lenne egy kölcsönös egymás felé közeledés, hanem inkább az, hogy már a felmondáson gondolkodom, mert szétszakad a szívem ha a közelében kell lennem. Nem bírom már, szerelmes vagyok, de őt is akarom tisztelni.

Rövid összefoglaló a kapcsolatunkról:

Ő egy nagyon poénos srác, egész nap megy köztünk az oda-vissza szivatgatás. Sokszor becéz "csibémnek". Amikor összefutunk de éppen valaki mással beszélünk ha nem is szól oda de mindig rámnéz és rám kacsint. És legutóbb mikor szóba került a szerelmi életem a többiek előtt, nagyon kilépett a bohóc szerepből és meglepően komolyan elmondta a véleményét, hogy egy ilyen nő mint én ne hagyjam soha senkinek hogy átverjen, értékes vagyok stb.

Illetve egyszer volt még olyan, hogy viccből mondtam, hogy vele álmodtam, de már nem tudom, hogy mit. És egész nap járkált utánam, hogy de mondjam már el, hogy mit álmodtam, mit csináltunk álmomban? Nagyon rá volt kattanva a témára.

De közben meg mindig szeretettel beszél a családjáról, imádja a kisfiát (a párjáról nem igazán szokott beszélni, mindig figyelek a kis női megfigyelésemmel, de soha egy mondatot sem mond. Annyit hallottam, hogy telefonban nem a legszebben beszélnek egymással... Míg nekem úgy veszi fel, hogy "szia csibe.." )

Mit tegyek? Annyira sakk-matt a szituáció. Én nagyon tisztelem a magánéletét, de nem bírom ki, hogy ne mosolyogjak rá, hogy ne keressem a társaságát. És ő is kis gonosz mert ha kerülöm, akkor ő jön, sőt ha úgy van szóvá is teszi hogy na ma se voltam kíváncsi rá. Ha meg szabadságra megyek akkor is ki van akadva, hogy na akkor lesz x sz*r napja a héten.

Munkán kívül amúgy sosem beszélünk.

Mindketten 25 évesek vagyunk.

2023. máj. 6. 08:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Te ezzel nem vahy egyedül, rengeteg családos férfi tart szeretőt😃. Nyilván azok a nők is családos férfivel kavarnak. Mindig is voltak és mindig is lesznek olyan nők, akik ezen elegánsan túl lépnek.

Felesleges és téves ezt úgy beállítani, mint ha olyan nagy ritkaság lenne, mert egyáltalán nem az. Rengeteg gyerekes nőnek is van szeretője, jó, a férfiakat ez nem igazán érdekli, mert csak ürítenek ilyenkor 😃

2023. máj. 6. 09:42
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt nekem nem lenne ehhez gyomrom, meg több önbecsülésem van annál, hogy valami pótlék legyek egy családos férfinak, akit unalmában szédíthet. Ő már választott, elvett egy nőt, lett gyerek, miért legyek második vagy sokadik valaki életében?

Másrészt így leírás alapján azt sem tartom kizártnak, hogy sokkal többet látsz bele, mint kéne. Nem beszél szépen telefonon a feleségével? Én se szoktam olvadozva kommunikálni a párommal, mikor épp valami munkában vagyok és felhív egy ügyes-bajos dologgal. Illetve tudom a páromról, hogy ő se nagyon áradozik rólam a munkahelyen, ahogy én se róla. Ettől még nagyon jó a kapcsolatunk, de a magánélet és a munka két külön dolog.

Csibéz? Teljesen infantilizál... csak nem látsz a ködtől.

2023. máj. 6. 10:00
 13/20 anonim ***** válasza:
75%
Ribizli!
2023. máj. 6. 16:25
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Önmagában az,hogy valaki becézget és flörtöl veled,nem jelez semmi komoly szándékot.

Családos pasik gyakran játszanak ilyet fiatal lányokkal.Nem kell komolyan venni.

Legalábbis amíg ennél komolyabb szinten nem lép,addig finoman azt üzeni neked,hogy szúrna,de emögött nincs több...

2023. máj. 6. 16:54
 15/20 anonim ***** válasza:
80%
Ismerősék most válnak a szerető miatt. Papamaci őt választotta. Nem tudom, mégis hogy gondolják új asszonykával... Csak gondolj bele. Nevelned kell majd egy 5 évest a láthatásokon, aki gyűlölni fog, mert szétcseszted a családját, a feleségtől sem számíthatsz semmi jóra. Szerinted kisülhet ebből bármi jó? Vagy csak pár kósza szex miatt csinálod?
2023. máj. 6. 18:55
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, egy naiv kislányra hajazol aki el van ájulva attól ha kap egy kis figyelmet. A férfiak szeretik bolondítani a nőket, gondolj arra hogy rajtad kívül még hány nővel csinálja, mert biztos nem csak veled ha szar a házassága. Te csak egy vagy akit munkahelyen hülyít. Értem hogy magányos lehetsz meg szingli, de azért nem kell elájulni egy kis csibézéstől. Főleg azt nem értem hogy lehet ez úgy vonzó hogy a felesége mellett csinálja ezt.
2023. máj. 6. 19:59
 17/20 A kérdező kommentje:

#15 - "Nevelned kell majd egy 5 évest a láthatásokon, aki gyűlölni fog, mert szétcseszted a családját, a feleségtől sem számíthatsz semmi jóra." - Hú, neked nem igazán lehetnek elváltak a közeledben, azért elég erős túlzásokat írsz.

"Vagy csak pár kósza szex miatt csinálod?"

Nekem nincs konkrét célom, csak van egy ember, akibe beleszerettem. Nem tudom kiverni a fejemből, sokszor álmodom vele, minden szerelmes zenéről ő jut eszembe, pillangók vannak a gyomromban ha meglátom, és nagyon szenvedek. Ennyi.

Tudom, hogy tiltott gyümölcs.

Ezért fogok valószínűleg munkahelyet váltani...

2023. máj. 6. 21:07
 18/20 anonim ***** válasza:
#15 vagyok, miért, szerinted mi lesz? Boldogan átöleli új anyut? Nem, az ilyen kapcsolatok végén valaki repül az apa életéből. Vagy az új nő vagy a gyerek.
2023. máj. 6. 21:19
 19/20 A kérdező kommentje:

#18 - Nem terveztem belemenni a témába, mert nem terveztem szétszedni a családot de nekem konkrétan a testvérem 28 évesen neveli a 35 éves férje előző kapcsolatában lévő 14 éves lányát. Teljesen jól kijönnek. Nevelés kérdése.

De te elég rossz példákat láthattál. Mert az az egészséges a gyereknek, ha apa meg anya nem szeretik egymást és azt kell hallgatnom, hogy naponta veszekednek? És hogy együtt vannak miattam? Vagy azt látom hogy boldogan élnek külön mással, és esetleg még féltestvérem is születik... Az sem törvényszerű, hogy a két nő nem jön ki egymással. Ha halott a kapcsolat és a feleség is talál mást, miért ne lehetnének jóban? Nem a brazil meg a török szappanoperákból kell kiindulni.

De már túlságosan belementünk a témába, nálunk ilyen nem lesz felesleges erről beszélni.

2023. máj. 6. 21:31
 20/20 anonim ***** válasza:
49%

Ha felesleges erről beszélni, akkor minek írtál ki kérdést?

És biztos, hogy 25 éves vagy? Olyan stílusban írsz, mint valami 16 éves kis fruska.

2023. máj. 6. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!