Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uhhhh szerintetek mi lesz ezután? 15. L
ma találkoztam egy fiuval(neten ismertük meg egymást,most találkoztunk először)
na szóval jött értem a sulihoz,elmentünk kocsikázni beszélgettünk stb. csípkedte a hasam:P:)
közben csörgött a telefonom..kérdezte ki volt?!:D:D
de nekem ment a buszom ezért vége lett a randinknak(((
hát már mikor abuszon voltam fölhivott hogy hazaértem már,meg este jöjjek fel msnre..szerintetek érdeklem?????
következő találkozásról még nem beszéltünk,de már mondta az egyik barátjának hogy megint fog jönni a városba...szerintetek???15L
bocsi ha rosszul fogalmaztam ha nem értitek kérdezetek nyugodtan előre is köszi:))))
Értem.de most akkor mégis mit csináljak vele? mi legyen?
egyébként ő nyáron nagyon durván belém volt zúgva..
ezt találtam, talán válasz:
Egyébként jó ha tudod, hogy a nők ösztönösen rendkívül jól alkalmazzák ezeket a szabályokat. Gyakran játszanak a reménytelenül szerelmes fiúkkal úgy, hogy kis esélyt mutatnak, majd elhúzódnak. Amikor a fiú végleg összetörni látszik, megint dobnak egy csontot, fellángol a remény, és a srác ismét fut egy kört."
Ezek szerint működhet... :)
Értem tök jók a válaszok!:)
Én már húztam sok fiú agyát,úgyhogy egyáltalán nem is foglalkoztam vele,nem is kerestem semmi...
És volt már olyan is hogy elb*sztam mert hívtam érdeklődtem a fiú után,és egy idő után unalmassá váltam ezért szét mentünk...
De most ezzel a fiúval akiről szóvan alkalmazni fogom bár nehéz lesz mert nagyon megkedveltem és nagyon szeretném ha összejönnénk,de nem tudom mi lesz belőle...
Bocsi ez kimaradt jótanácsnak:
"Sajnos, ha érzelmileg érintett vagy a szoc. körben történő ismerkedésed során, akkor sokszor pontosan az ellentétét kell majd tenned, amit szerelmes ösztönöd a leginkább diktál:
SAJÁT TÚLBUZÓ ÖNMAGADAT MEGERŐSZAKOLVA TÉRBEN ÉS IDŐBEN ÚJRA ÉS ÚJRA EL KELL TÁVOLODNOD A LÁNYTÓL.
Miért lenne érdemes ezt csinálnod, ha a legfőbb célod éppen az, hogy közel kerülj hozzá?
A válasz: hogy teret adj a hiányérzetének!"
Okés!:) Majd megírom hogy mi lett...
De úgy döntöttem hogy most 1-2napra msnről elfogok tűnni telefonon sem fogom keresni egyáltalán semmi...majd hívjon magától,bár nagyon nehéz lesz már érzem :/ de kibírom valahogy:)
"de nekem ment a buszom ezért vége lett a randinknak"
Hát mondjuk ezt nem értem. Ha van autója, akkor hogy mehetett a buszod? :O Ha én mennék autóval egy randira, akkor evidens hogy a csajt hazaviszem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!