Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon szeretnék kalandokat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretnék kalandokat, de félek. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nemrég ért véget egy hosszú(6 éves) kapcsolatom. Ő volt az első és egyetlen férfi eddig az életemben. 24/N vagyok

Szeretnék ismerkedni,szórakozni, de közben félek is nagyon a tapasztalatlanságom miatt.

Sok férfi vesz körbe, kezdeményeznek is, de sajnos valamiért nekem az idősebb korosztály jön be ( értsd:30-40), viszont,ha a közelükbe kerülök automatikusan taszítom őket, bekapcsol valami és játszom a rideg megközelíthetetlent.

2023. ápr. 30. 00:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
53%
Aki normálisan közeledik feléd, úgy, hogy neked is bejön a férfi, akkor közelebb fogod engedni magadhoz és hagyni fogod, hogy sodorjon az ár.
2023. ápr. 30. 00:17
 2/18 anonim ***** válasza:
Ugyanezen átmentem én is. Tudok néhány tippet írni, ha érdekel. 26N
2023. ápr. 30. 00:23
 3/18 A kérdező kommentje:
Ha megírnád, azt megköszönném
2023. ápr. 30. 00:28
 4/18 anonim ***** válasza:
Mi az ami visszaránt? Ami miatt nem tudod elengedni magad? Mire vágysz? Pontosan írd le.
2023. ápr. 30. 00:30
 5/18 anonim ***** válasza:
45%
Gondolj arra, hogy csalódások sorozatát élték már meg, tele vannak önbizalomhiánnyal, akkor is ha ennek a teljes ellenkezőjét mutatják. Rettegnek a visszautasítástól és az öregedéstől, ezért van elemi szükségük a pozitív visszacsatolásra egy fiatal, tapasztalatlan lány személyében. Valójában nekik van rád szükségük (habár nagyon nem így adják elő), hogy újra vonzónak, fiatalnak és erősnek érezhessék magukat. Ha olyannak látod őket amilyenek valójában, akkor már nem fogsz félni tőlük és nem fogod a rideg megközelíthetetlent játszani. Szívesen
2023. ápr. 30. 00:38
 6/18 anonim ***** válasza:
Ha igaz lenne a kérdés, még segítenék is, de így nem.
2023. ápr. 30. 00:40
 7/18 anonim ***** válasza:
30 éves férfi vagyok, és keresem a kalandot. (: Írj ha van kedved.
2023. ápr. 30. 00:43
 8/18 anonim ***** válasza:
kamu
2023. ápr. 30. 01:05
 9/18 A kérdező kommentje:
Miről beszéltek?tényleg szükségem lenne mások segítsegére, így kélrek ne spammeljétek tele ilyenekkel
2023. ápr. 30. 01:09
 10/18 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem vagy túl a kapcsolaton és azon az emberen akivel voltál. Így még ha azt is érzed, hogy kívanod más társaságát, mire oda jutnál inkább visszatáncolsz mert nem esik jól.. szerintem ez érthető. Amég nem vagy túl a másikon addig szerintem magadra fókuszálj.
2023. ápr. 30. 01:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!