Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon szeretnék kalandokat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretnék kalandokat, de félek. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nemrég ért véget egy hosszú(6 éves) kapcsolatom. Ő volt az első és egyetlen férfi eddig az életemben. 24/N vagyok

Szeretnék ismerkedni,szórakozni, de közben félek is nagyon a tapasztalatlanságom miatt.

Sok férfi vesz körbe, kezdeményeznek is, de sajnos valamiért nekem az idősebb korosztály jön be ( értsd:30-40), viszont,ha a közelükbe kerülök automatikusan taszítom őket, bekapcsol valami és játszom a rideg megközelíthetetlent.

2023. ápr. 30. 00:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
akkor miért nem válaszolsz privátban?
2023. ápr. 30. 01:12
 12/18 A kérdező kommentje:
Mert, nem itt szeretnék ismerkedni,hanem a való életben
2023. ápr. 30. 01:15
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Ezt sosem értettem. Ha van itt is normális, érdeklődő férfi, miért kell egyből ignorálni? Mi a garancia, hogy a való életben nincs olyan, aki csak kihasználna vagy megalázna?
2023. ápr. 30. 01:16
 14/18 anonim ***** válasza:
A való életben hol? #7
2023. ápr. 30. 01:17
 15/18 anonim ***** válasza:
Toltsd le a tindert es allitsd arra a korosztalyra
2023. ápr. 30. 04:41
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg nem kellene ezt!

Vak is látja nem vagy túl ezen a kapcsolaton.

Fel kellene dolgozni ezt előtte megfelelően,és amikor normálisan kiheverted,akkor ismerkedni.

Barátnőmet elhagyták,aztán ugrált egyik férfiról a másikra...hát mit mondjak? Nem tette boldoggá,sőt..

Mindezt csak azért,mert az első "szerelme" megcsalta.

Ez nem jó megoldás.

2023. ápr. 30. 05:34
 17/18 anonim ***** válasza:
Mi az igényed, mit szeretnél elérni? Mit tudnál cserébe adni? Miért alakult ez ki nálad, ezen gondolkodtál már? (F40)
2023. ápr. 30. 08:12
 18/18 anonim ***** válasza:
kamu
2023. máj. 2. 15:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!