Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell egy nőt felszedni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell egy nőt felszedni? Mik a lépései?

Figyelt kérdés

Nekem nem nagyon adnak jelzéseket, vagy nem veszem észre.

Hogy működik ez ha nem adnak jelzéseket?

2023. ápr. 27. 12:58
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:

29

Minden személyiségű férfinak van nője de nem minden állú férfinak van nője.

Akkor hol a bibi?

2023. ápr. 27. 17:40
 32/50 anonim ***** válasza:

#31: "Minden személyiségű férfinak van nője"

Ez egy ritka ostoba megállapítás, aminek - ha jobban megnézzük - sem bármiféle értelme, sem pedig valóságalapja nincsen.

2023. ápr. 27. 17:45
 33/50 anonim ***** válasza:

"Minden személyiségű férfinak van nője de nem minden állú férfinak van nője." - mi van? :D

Mutatok egy példát. Itt van ez a színész, Benedict Cumberbatch. Minden, csak nem szögletes állú meg fejű. Mégis van felesége, eléggé híres és sikeres színész. Akkor ez hogy lehet?

[link]

2023. ápr. 27. 18:05
 34/50 A kérdező kommentje:

33

Elég sikeres színész….

2023. ápr. 27. 18:28
 35/50 anonim ***** válasza:
Így van, pedig nem lapátállú. Szóval már itt megdől az elmélet.
2023. ápr. 27. 18:29
 36/50 A kérdező kommentje:

35

Nem mondtam, hogy nem lehet sikeres ha nem lapátállú. Filmszínészként még a rondák is lehetnek sikeresek mert kell negatív szerepre is színész.

Ha sikeres akkor persze lehet nője mert a nőket vonzza a siker.

De most átlag emberekről beszélünk mint te meg én akinek nincs semmi kiemelkedő tehetsége, mert az emberek 90%-a azért semmiben sem extrém jó max átlagos.

2023. ápr. 27. 18:37
 37/50 anonim ***** válasza:
Gondolod, csak azért lett nője, mert sikeres? Mert amúgy szerintem és sok más nő szerint is, ő egy vonzó férfi. Pedig nincs lapátálla. És nem azért, mert sikeres színész.
2023. ápr. 27. 18:40
 38/50 anonim ***** válasza:
Nem ártana néha kimenni az utcára emberek közé. Akkor nem lennél ennyire tudatlan a világot, az embereket, férfiakat és nőket illetően.
2023. ápr. 27. 19:04
 39/50 A kérdező kommentje:

38

Persze, de pici a szeme az nagy előny!

2023. ápr. 27. 19:55
 40/50 anonim ***** válasza:
100%
Milyen gnóm már az incelek férfiideálja XD
2023. ápr. 27. 19:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!