Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell egy nőt felszedni? Mik a lépései?
Nekem nem nagyon adnak jelzéseket, vagy nem veszem észre.
Hogy működik ez ha nem adnak jelzéseket?
29
Minden személyiségű férfinak van nője de nem minden állú férfinak van nője.
Akkor hol a bibi?
#31: "Minden személyiségű férfinak van nője"
Ez egy ritka ostoba megállapítás, aminek - ha jobban megnézzük - sem bármiféle értelme, sem pedig valóságalapja nincsen.
"Minden személyiségű férfinak van nője de nem minden állú férfinak van nője." - mi van? :D
Mutatok egy példát. Itt van ez a színész, Benedict Cumberbatch. Minden, csak nem szögletes állú meg fejű. Mégis van felesége, eléggé híres és sikeres színész. Akkor ez hogy lehet?
33
Elég sikeres színész….
35
Nem mondtam, hogy nem lehet sikeres ha nem lapátállú. Filmszínészként még a rondák is lehetnek sikeresek mert kell negatív szerepre is színész.
Ha sikeres akkor persze lehet nője mert a nőket vonzza a siker.
De most átlag emberekről beszélünk mint te meg én akinek nincs semmi kiemelkedő tehetsége, mert az emberek 90%-a azért semmiben sem extrém jó max átlagos.
38
Persze, de pici a szeme az nagy előny!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!