Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell egy nőt felszedni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell egy nőt felszedni? Mik a lépései?

Figyelt kérdés

Nekem nem nagyon adnak jelzéseket, vagy nem veszem észre.

Hogy működik ez ha nem adnak jelzéseket?

2023. ápr. 27. 12:58
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, engem eddig mindig a nők szedtek fel, és fektettek meg. Nem tudom hogy csinálom, de mindig így volt.
2023. ápr. 27. 15:24
 22/50 A kérdező kommentje:

21

Szögletes fej, állkapocs?

2023. ápr. 27. 15:42
 23/50 anonim ***** válasza:
Az milyen?
2023. ápr. 27. 15:44
 24/50 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, szóval incel vagy, már értem. Felejtsd már el ezt a szögletes áll élméletet! Rengeteg férfi sikeres az életben és a nőknél is, akiknek egyáltalán nem ilyen az arcberendezésük. Saját magatokat korlátozzátok le ezzel a hülyeséggel.
2023. ápr. 27. 15:45
 25/50 anonim ***** válasza:
Én ugyan heteró férfi vagyok de szerintem a szögletes, széles áll egyáltalan nem szép. Se férfinál, se nőnél.
2023. ápr. 27. 15:50
 26/50 anonim ***** válasza:
71%

Felejtsd el amiket ide irnak hogy tanulj meg szocializalodni, tanuld meg a nok nyelvet meg minden. Ok nem egy keresztrejtveny.

Ha egy csajnak bejossz kb. tokmindegy hogy mit csinalsz, be fogsz jonni neki.

Ha megvan az elso szex akkor nagyon tudnak ragaszkodni hozzad, de ilyen irracionalisan is. Csok annyira nem szamit.

Ha erolkodnod kell egy csajert vagy jatsza az agyat es megvarja hogy meddig probalkozol nala azt ott kell hagyni, kesz.

Ez nem bonyolult. Megtalalni a megfelelot az a bonyolult. De ez a komoly noknek is nehez, ahogy a komoly ferfiaknak.

A komolyabb noknek nehez mert sok ferfi csak szetdugna oket 1 hetig es otthagyna a csajt vagy megcsalna elobb utobb. Talan nekik nehezebb dolguk van.

A komolyabb ferfiaknak nehez mert sok no csak jatszik veluk, komolytalan es leragadtak a 14 eves 'felhuzom az orrom' kategoriaban.

2023. ápr. 27. 15:55
 27/50 A kérdező kommentje:

“ A komolyabb ferfiaknak nehez mert sok no csak jatszik veluk, komolytalan es leragadtak a 14 eves 'felhuzom az orrom' kategoriaban.”

Igen ez lehet a gond. Sokan csak eboboostnak használnak egy átlag férfit.

2023. ápr. 27. 15:59
 28/50 anonim ***** válasza:
82%
Ha átlag férfi vagy, akkor ne legyél az. Legyél átlag feletti férfi. Szedd össze magad.
2023. ápr. 27. 16:01
 29/50 anonim ***** válasza:
100%

A komoly nők komoly férfiakat keresnek.

Szóval kezdésképp pl lehetnél komoly férfi is.

És jelzem: egy komoly férfi nem arról álmodik, hog ykocka alakú feje legyen:D Ez utoljára akkor volt menő, amikor még ment a Minimaxon a Rolli-Polli-Olli:D

2023. ápr. 27. 16:07
 30/50 anonim ***** válasza:
Amúgy sok nő szereti a bokszolt arcú férfiakat, szóval felesleges aggódnod.
2023. ápr. 27. 16:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!