Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy ha egy lánynak bejövök akkor egyből le kell rá csapni mert felszedni más fiú?
Figyelt kérdés
Ha én lassú vagyok akkor teljesen normális ha másik fiúval jön össze? Egy lány nem vár a fiúra?2022. júl. 22. 15:12
1/7 anonim válasza:
Én tudjam? Ha bejöttök egymásnak, jöjjetek össze, mit bánom én.
2/7 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle 😂 Ez nem egy romantikus film hol 2 évig fűzögeted és nem találkozik mással. Hidd el talál jobbat. Mindenkinél van "jobb".
3/7 anonim válasza:
Igen, így van. Mások is sorba állnak nála, nem fog egyre várni.
4/7 anonim válasza:
Kiábrándulhat belőled egy idő után, ezért célszerű még idejében lépni!
5/7 anonim válasza:
Hát van ez az opció is. Vagy van a másik opció hogy kiábrándul belőled és lesz boldog egyedülálló.
6/7 anonim válasza:
De ha önmagában csak lassú vagy az nem mindig probléma. A probléma csak akkor van, ha valaki játszmázik a másikkal , játszik vele, tesztelgeti, mert azt hiszi ő a világ közepe, és a másik nem találna jobbat.
5-ös vagyok.
7/7 anonim válasza:
Velem is volt, hogy tetszett valaki, flörtöltünk is, de egy idő után beleuntam a várakozásba és tovább léptem. Ő pedig akkor próbált lépni felém, de addigra meg már nem akartam. Szerintem nem fog sokáig várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!