Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy színészt, zenészt nehezebb felszedni?
Adott egy 30 éves férfi, teli célokkal az életben. 10 éve színészként és gitárosként dolgozik. Több zenekarban is játszik, köztük van egy országos szinten egész ismert banda is (azért ne egy Halott Pénz szintű ismertségre gondoljatok, annyira nem ismert azért, nem ismert a neve sem). Színészként már sok reklámfilmben szerepelt, nagyon tehetséges. Szintén színészként színházban is játszik, főszerepeket is. Még nem egy ismert ember, de nagyon sikeres és eredményes.
Na most, nem rég voltam egy programon ahol ő is zenélt, és még a koncert előtti készülődésnél feltűnt, hogy nagyon néz, ezért a koncert végén mikor véletlen egymás mellé keveredtünk, köszöntem neki és megdicsértem milyen jól játszottak. Nagyon kedves volt, mondta hogy látott a színpadról, látta hogy végignéztem az egész koncertet. Beszélgettünk pár mondatot, úgy tűnt, zavarban van, de aztán félbe is szakítottak minket és indultak rögtön a következő koncertre. Mivel a jelekből úgy vettem le, hogy tetszem neki, bejelöltem Facebookon. Hiszen én tudtam a nevét mert bemondták, ő nem tudta az enyémet. Gondoltam, rám ír majd. Hát tévedtem. Megnéztem a képeit és posztjait, elég népszerű, 2-300 lájkok, sok komment. Főleg férfiak, de nők is bőven vannak köztük. Szóval kicsit úgy érzem, ő folyton jár el koncertekre, előadásokra, és lehethogy minden második helyen meglát egy nőt aki tetszik neki. Ettől függetlenül nem tűnt csajozósnak, olyan kis szerény aranyos srác típusnak inkább, aki megszeppen hogy hozzá szóltam és zavarba jön. Mit gondoltok, egy ilyen férfit hogy lehet "felszedni"? Nem akarok egy újabb rajongó lenni, aki ír neki. Szerintetek is nehezebb egy randiig eljutni egy ilyen sikeres férfival?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!