Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudnék a munkahelyemen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék a munkahelyemen idősebb nőket felszedni?

Figyelt kérdés

Fiatal 21 éves F vagyok

Gyerekképű, átlagos testsúlyú lehet egy picit akár vékony is vagyok.

Szóval elkezdtem egy műszaki boltban eladóként dolgozni.

Nagyon sok érettebb nő jön be vásárolni hozzánk egyedül.Jön a nyár mindegyik lenge ruhában van.Szóval felszedném őket.

Ma pl.elkezdtem azt,hogy az ingem szándékosan jobban ki volt gombolva.És elkezdtem tegezni azt amelyik szimpatikusabb volt.

2021. jún. 9. 22:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Eladóként ez egy elég veszélyes játék. Ha nem veszed észre, és túl messzire mész, ki is dobhatnak az állásodból.
2021. jún. 9. 22:47
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne az ingedet gombolt ki backi, hanem a sliccedet..Amúgy komolyra fordítva a szót, csak okosan a csajozással mert nem csak kirúghatnak de fel is jelenthetnek zaklatásért.
2021. jún. 9. 22:55
 3/11 anonim ***** válasza:
32%

Most ha flörtölni mer pár vásárlóval, azért nehogy már feljelentsék. Nem a farkát dörzsölte hozzájuk.

Max a főnök bassza le, vagy kirúgjak.

2021. jún. 9. 23:02
 4/11 A kérdező kommentje:

Különben ez az eladói munka,pályakezdőként 1-2 évig számomra tökéletes.

Nem beszélve arról,hogy a nők jönnek oda hozzám.

2021. jún. 9. 23:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
#4: de nem mint pasihoz, hanem mint műszaki eladóhoz, hülyegyerek.
2021. jún. 9. 23:09
 6/11 A kérdező kommentje:

Igen ez így van, mint eladóhoz jön oda.

De,ha ott van és már beszélgetünk...

Nehéz ezt elmagyarázni,de látom azt hogy ki az akit nem zavar,és ki az aki pedig kifejezetten élvezi,hogy letegezem.

Az aki élvezi,hogy tegezem

40-50+ nők egy kis flört annál belefér.

Aztán ki tudja.

2021. jún. 9. 23:19
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen célra más munkát keresnék. Max. a munkatársaiddal jöhet össze valami, de ott meg kevés a lehetőség és hajtanak. Olyan munka kell, ahol többen vagytok és vannak nők, meg összejövetelek. Meg ha jól tudsz pl. nyelveket, vagy jó vagy matekból, fizikából, vagy valamiből, akkor korrepetálhatsz is. Lehet, hogy így kevesebb pénzt kapsz, de sokkal könnyebb flörtölni mivel kettesben vagytok, és berakhatsz plusz órákat is ingyen, mert mondjuk nem haladtok annyira jól és azt akarod hogy sikerüljön a mittudomén mi. És akkor mehet a digi-dugi.

Meg eddz. Nem kell kigyúrni magad, de nézz ki jól.

2021. jún. 9. 23:19
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Amatőr!

SOHA, ne te kezd a tegeződést!!!

Magázódj, és várd, hogy ő ajánlja fel a tegeződést!

2021. jún. 9. 23:45
 9/11 anonim ***** válasza:
36%
Nálam akkor indult be az élet, amikor svédmasszőrként elhelyezkedtem egy belvárosi szalonban. Férfiként nem volt egyszerű, mert rajtam kívül még 2 másik férfi van, akiből az egyik meleg a másik meg a(z arab) tulaj valakije, de végre egy olyan hely, ahova nem reumás bácsikák meg nénikék jönnek meg mindenféle prűd emberek (ha prűd, akkor minek masszíroztatja magát, sosem értettem), a legrosszabb, hogy néhány férfin is észreveszem, hogy szexuálisan néz rám, de szerencsére a vendégkör többsége nő és a fizetés is jó és még jatt is van.
2021. jún. 10. 00:19
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

"ha prűd, akkor minek masszíroztatja magát, sosem értettem" Talán azért, mert fáj a háta és egy masszírozás mindenkinek jólesik, annak is aki amúgy nem szívesen mutogatja magát.

Kérdező, szerintem cringe vagy, de csináld nyugodtan. Én negyvenes nőként csak mosolygok az ilyen srácokon.

Egyszer a barátnőmékkel voltunk a Balatonnál és bevásároltunk az esti "bulihoz" (két anyuka gyerekkel). A fiatal srác a Tesco pénztárban udvarolni kezdett nekem, mondta, hogy látja buli lesz, mi meg egymásra mosolyogtunk a barátnőmmel, mondtuk, hogy csak ilyen csajos buli kettesben.Ha kérjük, munka után szívesen kiszállítja házhoz. Óh, hát ez igazán kedves :-)

De ennél tovább nem fog jutni egy kissrác.

2021. jún. 10. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!