Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemsoká végzek a munkahelyemen, a munkatársam egy idősebb férfi elhívott a lakására, hogy elbeszélgessünk. Ti elmennétek?
Nagyon szimpatikus, mint ember, de nem is tudom kicsit bizalmaskodó velem, nincs nagyon társaságom, a nők is nagy ívben kerülnek.
F29
Csak éppen ráér a kérdező és kell ide egy kis pezsgés, nemigaz.
Mindennapra jut 20 trollkérdés.
Elmennék.
... és a lakására is. :)
Hát nem tudom, férfi vagy, nem nő, szóval ha "úgy" akarna közeledni, meg tudod védeni magad. De lehet, hogy tényleg csak beszélgetni akar és ő ilyen közvetlen típus.
Bár ha nem vagy meleg, akkor nem értem, miért a felnőtt párkapcsolatok kérdésbe tetted fel ezt a kérdést, hogy egy másik férfi elhívott beszélgetni.
Pont így jártam nemrég, csak mi nők vagyunk. Nem nyomult rám, tényleg csak beszélgetni akart, mert látta, hogy milyen magamnak való vagyok, azt hitte, magányos is és megsajnált.
Szerintem menj el, meg tudod magad védeni. Legfeljebb lesz egy kínos/vicces sztorid.
Ha haverkodni akarna, étterembe vagy inni hívna, vagy valami programra.
Ajánld fel, hogy tudsz egy jó helyet, inkább oda menjetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!