Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki netes ismerkedés alatt sokszor a szexről ír az szexkapcsolatot keres? Pár hónapja is beszéltünk már, akkor is ez volt. Azt írta nem szexkapcsolatot keres. Pl írta többször is hogy küldjek képet a ..ról.
#8:
Azért különbség, hogy másról sem beszél, mint a szex és még hazudik is, hogy ő nem szexkapcsolatot keress, vagy az, hogy ismerkedik és előjön a szex, mint téma, de minél hamarabb elhiv randira, nem kér intim képet egyáltalán...
Kit érdekel, hogy másról is kérdez, beszélget, amikor a végcél a szexi téma, maszti?
Te dolgod, de én biztos, hogy letiltottam az első olyan esetnél.
Ha többnyire szexről beszél, az csak szexet keres. Aki komolyat az mondjuk 80%-ban minden másról, 20% a szex. Főleg ha már régebb óta nem volt kapcsolata nővel.
Ne legyél naiv, én biztosra merem mondani hogy csak meg akar fektetni.
Most ne sértődjön már meg senki, de aki egy ilyan primitív barommal leáll levelezni, az sm sokkal különb.
Kérdező! Van némi fogalmad milyen egy NORMÁLIS férfi, vagy te sosem láttál/tapasztaltál ilyet? Apai mintán kersztül sem? Én férfi létemre le vagyok döbbenve hogy a női oldalon ennyire alacsonyan van a léc! Komolyan! Női tartás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!