Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki netes ismerkedés alatt sokszor a szexről ír az szexkapcsolatot keres? Pár hónapja is beszéltünk már, akkor is ez volt. Azt írta nem szexkapcsolatot keres. Pl írta többször is hogy küldjek képet a ..ról.
Figyelt kérdés
De írtam neki már hogy nem küldök ilyen képet. Ő a férfi, idősebb 10 évvel mint én.2023. ápr. 26. 14:52
1/19 anonim válasza:
Vagy még azt se. Csak nézelődne egy kicsit.
De miért mont a tiedet? - Nehogy küldj bármit is!
3/19 anonim válasza:
Igen, csak szexet akar. Én komolyan se veszek olyan pasikat, akik szexi képekért kuncsorognak. Proli szokás.
4/19 anonim válasza:
Szexet, online szexet, képet masztihoz
5/19 anonim válasza:
aki ismerkedik szexelni is akar. ha szerencséd van nem csak azt
6/19 anonim válasza:
Sajnos igen, nagyon naiv koromban, még 21 évesen küldtem egy srácnak mindenről is. :( Mondjuk bevallom, izgatott a dolog, és rendesen megdicsérte a képeimet. Az viszont nem tetszett, hogy magáról nem küldött úgy igazán előnyős képeket, csak néhány d*ck p*cket. Aztán kiderült, hogy csak csalni akarja a barátnőjét. Nagy pofáraesés volt.
7/19 anonim válasza:
Sosem küldj intim képet neten. És igen, aki ismerkedéskor ilyen témák felé tereli a szót, azt ennyi is érdekel belőled. Bármit is mond.
8/19 anonim válasza:
Legalább tudod, hogy nem impotens.
Az átlag nő a túlérzékeny érzelemmotivációján keresztül ugye le sem áll egy ilyen palival, inkább beszélget olyannal, aki nem beszél a szexről.
Jön a pofáraesés, hogy fel sem áll neki....
Akkor meg az lesz bajotok.
Majd ha felnőttök, végre megtanuljátok, hogy működik a férfi.
Bár ugyan ti meg elvárjátok, hogy mi tudjuk, milyen a nő...
9/19 anonim válasza:
8-as, attól még, hogy beszélget a szexről, bőven lehet impotens.
10/19 A kérdező kommentje:
Nem küldök ilyen képet neki.
2023. ápr. 26. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!