Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin 30 perc késés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin 30 perc késés?

Figyelt kérdés
Az illető férfi. Megbeszéltük hogy mikor találkozunk. Kétszer is megkérdeztem, jó-e az az időpont neki? Azt mondta igen, alkalmazkodik. Ehhez képest 30 percet késett, mondván nem végzett időre a feladataival. Ti mit szólnátok ehhez?
2023. ápr. 25. 09:25
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
12%

Ha jelzi előre a késést tali előtt 30-10 perccel, ad magyarázatot, megértem.

Lehet mentős-sebész...., dolgozó...ez is baj?...hát nem igazgató és milliomos tehát...baj:DDD

2023. ápr. 25. 09:29
 2/38 A kérdező kommentje:
Nem, nem jelezte hogy késni fog.
2023. ápr. 25. 09:30
 3/38 anonim ***** válasza:
96%
Nem vártam volna meg.
2023. ápr. 25. 09:32
 4/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem vártam volna meg én sem. Amúgy mi történt, miért késett? Elfogadható volt a magyarázat?
2023. ápr. 25. 09:33
 5/38 anonim ***** válasza:
0%

S te jelezted, hogy ott vagy még 5 percig?

Mi volt a feladata? De meló az meló, neked nincs vajon?

Egy kapcsolatért 2 embernek kell tennie...

2023. ápr. 25. 09:36
 6/38 anonim ***** válasza:
87%

A késés, főleg ha nem jelzi időben, nem tudom elfogadni. Se randin, se baráti találkozón, se hivatalos ügyben. Közbejöhet bármi, de akkor jelezzen, kérje a türelmet, vagy mondja,hogy amennyiben nem tudsz várni beszéljetek meg majd egy újabb időpontot.

Ez több mint figyelmetlenség....

2023. ápr. 25. 09:37
 7/38 anonim ***** válasza:
90%
Azért, ha munka miatt késett, akkor illett volna jelezni, hogy bocs, de nem fogok odaérni. Nem 30 perc késés után benyögni ezt. Kérdező, nagyon türelmes vagy, ha megvártad, főleg, hogy nem is tudtad, hogy jön-e egyáltalán! Én biztos, hogy nem vártam volna.
2023. ápr. 25. 09:38
 8/38 anonim ***** válasza:
95%
Nem gondolnék semmit, mert 10 perc várakozás után hazamegyek ilyen esetben. Korrepetálok munka mellett, ott is szemrebbenés nélkül kiszámlázom az órát negyed óra után, ha nem mondja le.
2023. ápr. 25. 09:48
 9/38 anonim ***** válasza:
95%
Én nem harapok a késés miatt, mert váratlan (!) esemény bárnikor előfordulhat, de a leírásod alapján a férfi nem tud előre kalkulálni és még arra sincs igénye, hogy tájékoztasson a késésről. Sajnos vannak ilyen emberek, akiknek kifolyik az idő a kezük közül, nekem ez nem lenne pálya.
2023. ápr. 25. 09:49
 10/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem egy jó dolog, az biztos... jelzi, hogy nem volt elég fontos neki, hogy találkozzatok, és még eszébe se jutott tájékoztatni téged.

Az ok is elég gagyi...

De ennek ellenére akkor is van egy összkép. Ha jól értem a randi meg lett tartva. Szóval ez alapján döntenék a folytatásról.

2023. ápr. 25. 09:50
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!