Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin 30 perc késés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin 30 perc késés?

Figyelt kérdés
Az illető férfi. Megbeszéltük hogy mikor találkozunk. Kétszer is megkérdeztem, jó-e az az időpont neki? Azt mondta igen, alkalmazkodik. Ehhez képest 30 percet késett, mondván nem végzett időre a feladataival. Ti mit szólnátok ehhez?
2023. ápr. 25. 09:25
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
27%
Nem lepne meg, ha valójában ő lenne a késő fél :)
2023. ápr. 25. 13:42
 22/38 A kérdező kommentje:
Bocsánat, de közben dolgom volt.
2023. ápr. 25. 13:44
 23/38 anonim ***** válasza:
89%
15 perc után leleptem volna.
2023. ápr. 25. 15:23
 24/38 anonim ***** válasza:
82%
Nem mindegy mi miatt késik és az sem,hogy tudatja e velem vagy sem.Én nem várnék 30 percet egy olyan emberre aki még azt se képes megírni,hogy késik.
2023. ápr. 25. 21:50
 25/38 anonim ***** válasza:
17%
Látom itt mindenkinek luxus tenni egy kapcsolatért és 10 perc késés után rátelefonálni a másikra, hol a túróban vagy..., de az ilyen lusták, szedjék csak lábaikat haza és tömjék dagadtra buta és csalódott fejüket jégkrémmel, mert megérdemlik:DDD
2023. ápr. 26. 09:30
 26/38 anonim ***** válasza:
82%
25-milyen kapcsolat? Elso randirol van szo,az meg messze van a kapcsolattol. Ha a kesonek luxus dobni egy uzenetet, hogy 30 percet fog kesni, akkor nem lehetnek elvarasai.
2023. ápr. 26. 09:35
 27/38 anonim ***** válasza:
18%

26

A kapcsolat jelentése-fokozatait tanulmányozzad kicsit...ismered, Igen, eléred valamely módon kommunikálni? Igen....buktál.

Sajnálsz kb 25ft-ot egy hívásra még saját boldogságod érdekében is...pfff

Edd a fagyidat és hízzz csak, királylány;)

2023. ápr. 26. 09:40
 28/38 anonim ***** válasza:
93%
27-nem.sajnalok,csak nem ertem,hogy miert a varakozo felnek kellene ilyenkor telefonalgatni. En nem tennem. Akiben annyi tisztesseg sincs, hogy szoljon, ha kesik, az eljatszotta az eselyet. A kapcsolat nagyon nem az elso randinal kezdodik.
2023. ápr. 26. 09:46
 29/38 anonim ***** válasza:
15%

28

Még mindig nem érted a kapcsolat jelentését, szerintem ne is ismerkedj;)

Semmit sem kell tenni csak az egyén értelmén múlik a további lesz több vagy nem..., aki hül_e, az egy hívást sem képes megtenni leendő-közös boldogságáért, inkább hazamegy hül_én duzzogva:DDD

Ha nem veszi fel a hívott-késő, akkor a normális ember elmondhatja, hogy "én mindent megtettem"...vili vagy fagyi? :DDD

2023. ápr. 26. 09:52
 30/38 anonim ***** válasza:
65%
Latom nem birod felfogni, hogy van, akinek az elvek szamitanak. Mindegy is.
2023. ápr. 26. 10:06
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!