Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok egy beteg nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok egy beteg nővel vagy férival? Konkértan daganatról beszélek. Kemóra jár.

Figyelt kérdés
2023. ápr. 22. 08:11
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

20

Gyermekem egészséges és szívből remélem az is marad ha ránézek nekem megérte igen. Mesélhetnék én is de nem fogok a betegségem óta máshogy látok mindent máshogy értékelek mindent. Nem lesz minden rákon átesett szülőnek a gyermeke beteg és ha ebből írtad a szakdolgozatodat ezt te is nagyon jól tudod.

2023. ápr. 22. 09:42
 22/33 anonim ***** válasza:

Attol fugg.

Vannak olyan onkologiai betegsegek amik viszonylag kordaban tarthatoak es rendes eletet le lehet elni, csak szedni kell gyogyszert, ez esetben miert ne?

De ha elorehaladt stadiumu rakrol van szo, hat... nemtom itt mar azert lehet maganak a betegnek kene elgondolkodnia, hogy mit szeretne csinalni az utolso eveiben, honapjaiban, heteiben...

2023. ápr. 22. 09:48
 23/33 anonim ***** válasza:
68%

Egy szóval se írtam, hogy mind beteg lesz. De nagy a kockázat. Nekem semennyi kockázat se érné meg, ez az igazság. De az tény, hogy rengeteg daganat embrionális eredetű. Ha nem a génekbe van kódolva, akkor is épp elég daganatos beteg van a környezeti ártalmak és a stressz miatt, szóval amit lehet, azt elkerül az ember.

2023. ápr. 22. 09:49
 24/33 anonim ***** válasza:
81%

Nem az itt a lényeg hogy egeszséges e a gyerek ilyentől vagy nem.

Hanem az hogy KOCKÁZTATOD a leendő gyereked egészségét es azzal ez eletét is, hogy ilyentől vállalsz!

2023. ápr. 22. 09:57
 25/33 anonim ***** válasza:
82%

Nekem is volt olyan barátom akinek egyik tesoja féligmeddig autista a másik tesója kiskorában meg is halt.

Hiába szerelem meg a barátom, a gyerekállalásig nem mentem el vele. Lehet mák lett volna ha nem örökli a rendellenességeiket de attól még a gyerekem gyereke is örökölhetné..

Meg ilyenre szülni hogy lehet mákja lesz a gyereknek, ez akkor felelőtlenség hogy életét kockáztatni a leendő gyereknek és tudatosan. Szerintem még bűn is.

2023. ápr. 22. 10:00
 26/33 A kérdező kommentje:

Randiról beszéltem nem gyerekvállalásról amúgy kedves válaszolók.

A 24-ből válaszból valakinek eszébe is jutott. :-(

"Bárkiről is beszélsz kérdező én szívből kívánom gyógyuljon meg."

Én csak beszélgetek vele de kicsit többet akar úgy érzem.

Sokan elfordultak tőle sajnos nem sok mindenkije van

2023. ápr. 22. 19:33
 27/33 anonim ***** válasza:
45%
Hát hogyne, hülye vagyok, majd megszeretem, aztán vègignèzem ahogy maghal. Még egy családtaggal is szörnyű ezt vègigcsinálni :(
2023. ápr. 22. 19:36
 28/33 anonim ***** válasza:
80%

Az utódvédelem ösztönös akkor is ha nincs is gyerek meg nem akar vki.

Ezt már az elején leírtuk.

Ha vki nem akar gyereket akkor is az egészséges fitt üde életkéoes életerős egyed vonzza, tudatalatt ösztönszinten kívánalom kémia szinten.

2023. ápr. 22. 19:37
 29/33 anonim ***** válasza:
68%

Ha kapcsolatban vagyok vele nyilván nem hagyom ott, hanem kitartok.

Barátság lehet max.

Ismerkedni kapcsolat céljából biztos nem.

Nekem volt párom meghallt (igaz hírtelen).

1es voltam.

2023. ápr. 22. 19:54
 30/33 A kérdező kommentje:

Kapcsolatban én sem hagynám ott az tuti!!!

Bár ha én lennék beteg akkor tuti hogy elhajtanám magam mellől!

Nem szeretnék kolonc vagy gond lenni egy olyan embernek akit szeretek.

2023. ápr. 22. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!