Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vonzanak a beteg nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzanak a beteg nők?

Figyelt kérdés
Redditen találtam egy hodgkin-limfómás lányt, aki látatlanban is vonz. De például az ASL-t is elkezdtem tanulni, hogy tudjak kommunikálni hallássérült nőkkel. Más is van így? Mi lehet ennek az oka?

2022. dec. 3. 21:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy hogy ki, csak legyen?
2022. dec. 3. 21:11
 2/16 anonim ***** válasza:
92%

Sebzett vad könnyebb préda.

Valódzínűleg ha nem is tudsz róla, de már kaptál te is csomagot az élettől rendesen, és úgy vagy vele, hogy mennél inkább a könnyebb zsákmányra. Csak nehogy bilibe érjen a kezed.

2022. dec. 3. 21:28
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Így van, sebzett vad, könnyebb préda. Kiváló megfogalmazás. És ezzel vagyunk még így egy páran... (az evolúció szempontjából sajnos)
2022. dec. 3. 21:34
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem hátsó szándék vezérel, ha erre gondoltok. Egészséges lányokkal is ismerkedem, csak nálam valamiért előnyben vannak a betegek. Azért prédának meg vadnak hívni egy nőt elég megalázó.
2022. dec. 3. 21:41
 5/16 anonim ***** válasza:
91%

Te akarsz süket meg vak nőt magadnak de az a megalázó, hogy én sebzett vadnak hívom?

Erről beszéltem :D

Ha nem is tudsz róla, de már kaptál csomagot az élettől rendesen…

2022. dec. 3. 21:55
 6/16 A kérdező kommentje:

Chill bro... nem támadásból írtam, én úgyis felpontozok mindenkit. :D

Csak nők is olvashatják a kérdést, és nem akarom, hogy nekiálljon valaki ezen veszekedni.

2022. dec. 3. 22:07
 7/16 anonim ***** válasza:
88%
6-os A nők mint én is csak azt olvassák, hogy a kiszolgáltatott helyzet vonz. Gondolom egészségeseknél esélyed sincs, azt gondolod hogy a hátrányos helyzet kompromisszumokra késztet, pedig nem, sőt még nagyobb tudatosságot hoz.
2022. dec. 3. 22:14
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, és vak. Nekem is az jön le az írásodból, hogy kiszolgáltatott helyzetben lévő nőt keresel, mert náluk esélyesebbnek tartod magad, és ez nagyon de nagyon gáz. Azok, akiknek valamilyen hátránnyal kell élniük az életüket, tapasztalatom alapján még sokkal jobban válogatnak, mert alapból is sérülékenyebbek, és nem jó belefutni pl olyasvalakibe, mint te, kérdező.
2022. dec. 3. 22:40
 9/16 A kérdező kommentje:

"Nekem is az jön le az írásodból, hogy kiszolgáltatott helyzetben lévő nőt keresel, mert náluk esélyesebbnek tartod magad."

Nem így gondoltam, bár érthető, hogy általában rosszat feltételeznek az emberek. Azt mondjuk nem értem miért lehetne esélyesebben ismerkedni ilyen nőkkel. Gyermekkoromban állandóan kórházba kellett járnom, elképzelhető, hogy emiatt alakult ki ez nálam, de nem tudom biztosan. Börtönben lévő lányokkal is szeretnék ismerkedni, de az sajnos elég körülményes.

2022. dec. 3. 23:50
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

"Börtönben lévő lányokkal is szeretnék ismerkedni, de az sajnos elég körülményes."

Legalább egyértelmű, hogy pszichiátriai eset vagy, keress szakembert!

2022. dec. 3. 23:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!