Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzanak a beteg nők?
Sebzett vad könnyebb préda.
Valódzínűleg ha nem is tudsz róla, de már kaptál te is csomagot az élettől rendesen, és úgy vagy vele, hogy mennél inkább a könnyebb zsákmányra. Csak nehogy bilibe érjen a kezed.
Te akarsz süket meg vak nőt magadnak de az a megalázó, hogy én sebzett vadnak hívom?
Erről beszéltem :D
Ha nem is tudsz róla, de már kaptál csomagot az élettől rendesen…
Chill bro... nem támadásból írtam, én úgyis felpontozok mindenkit. :D
Csak nők is olvashatják a kérdést, és nem akarom, hogy nekiálljon valaki ezen veszekedni.
"Nekem is az jön le az írásodból, hogy kiszolgáltatott helyzetben lévő nőt keresel, mert náluk esélyesebbnek tartod magad."
Nem így gondoltam, bár érthető, hogy általában rosszat feltételeznek az emberek. Azt mondjuk nem értem miért lehetne esélyesebben ismerkedni ilyen nőkkel. Gyermekkoromban állandóan kórházba kellett járnom, elképzelhető, hogy emiatt alakult ki ez nálam, de nem tudom biztosan. Börtönben lévő lányokkal is szeretnék ismerkedni, de az sajnos elég körülményes.
"Börtönben lévő lányokkal is szeretnék ismerkedni, de az sajnos elég körülményes."
Legalább egyértelmű, hogy pszichiátriai eset vagy, keress szakembert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!