Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik? Ez kamuszöveg vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik? Ez kamuszöveg vagy sokan csináljátok ezt randi után?

Figyelt kérdés

Van egy jól sikerült randi, amiután a pasi direkt nem keresi a csajt, mondván teszteli, hogy érdekli-e a lányt.

Ez bevett szokás vagy kamu vagy úgy van vele,hogy nem volt semmi eextra a csaj, de ha viszontkeresi a lány, akkor egynek elmegy?

ma 15:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Nem teszteli, hanem nem érdekli. Én egy randin, ha normális az illető, bárkivel elbeszélgetek, és elkönyvelheti sikeres randinak is akár, de attól még lehet, nem vonz. A szomszéd nénivel is jól el tudok beszélgetni, mégsem akarok tőle semmi mást.
ma 15:38
 2/14 A kérdező kommentje:
De utána mégis összejönnek.
ma 15:39
 3/14 anonim ***** válasza:
58%
Erdekbol jonnek ossze, nincs lo Jo a szamar is.
ma 16:00
 4/14 anonim ***** válasza:
57%

Talonban tartja.

Nekem is volt pár évig talonban egy egyetemista csaj.

Nem akartam tőle semmit,csak néha buli után,mikor részeg és kanos voltam, akkor felhívtam magamhoz

ma 16:07
 5/14 anonim ***** válasza:
40%
A játszma sz*rabb viselkedés mint amikor egyszeri alkalomra jó leszel. De amúgy mindkettő eset gáz. Nem bánod, hogy nincs tiszteleted saját magad iránt???
ma 16:18
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

Én mindig tesztelem a nőket és mindig játszmázok, nálam ez alap. Célom: hogy én legyek a legnagyobb játékos ebben a műfajban, aki minden partyt megnyer.

De az emberek többsége nem ilyen, mint én. Egy hétköznapi férfinek eszébe sem jutna tesztelni a csajt, mivel a hétköznapi pasi Kompjúter Pistike szintjén van, aki örül, ha szóba áll vele egy átlagos külsejű csaj.

ma 16:29
 7/14 anonim ***** válasza:
55%
Én mindig megköszönöm a találkozót, majd megkérem, hogy amikor neki jó keressen.
ma 16:38
 8/14 A kérdező kommentje:
Ez a férfi a férjem lett.. két gyerekem van tőle. Ezekszerint jól gondoltam, hogy még ígyis egy “szamár” vagyok neki
ma 17:14
 9/14 anonim ***** válasza:
55%
8. És ha igen? ŐSZINTÉN!!! Ő neked a "NAGY Ő"? MINDIG le kell adni az igényekből! Kocsi, lakás, meló, és partner. Meg már nem mindegy?
ma 17:17
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem mindegy… sajnos későn nyílt ki a szemem…
ma 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!