Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik? Ez kamuszöveg vagy sokan csináljátok ezt randi után?
Van egy jól sikerült randi, amiután a pasi direkt nem keresi a csajt, mondván teszteli, hogy érdekli-e a lányt.
Ez bevett szokás vagy kamu vagy úgy van vele,hogy nem volt semmi eextra a csaj, de ha viszontkeresi a lány, akkor egynek elmegy?
Talonban tartja.
Nekem is volt pár évig talonban egy egyetemista csaj.
Nem akartam tőle semmit,csak néha buli után,mikor részeg és kanos voltam, akkor felhívtam magamhoz
Én mindig tesztelem a nőket és mindig játszmázok, nálam ez alap. Célom: hogy én legyek a legnagyobb játékos ebben a műfajban, aki minden partyt megnyer.
De az emberek többsége nem ilyen, mint én. Egy hétköznapi férfinek eszébe sem jutna tesztelni a csajt, mivel a hétköznapi pasi Kompjúter Pistike szintjén van, aki örül, ha szóba áll vele egy átlagos külsejű csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!