Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg hazudozással kell ismerkedni?
"odamennek a kiszemelthez segítséget kérni" - jó ötletnek tűnik.
"útbaigazítást kér, vagy az időt kérdezi" - szerintem kicsit átlátszó, és szánalmasnak tűnik... főleg ha útbaigazítást kérsz, és kiderül, hogy a szomszéd utcában laksz :)
De ha sniccerrel elvágod a kezed, és úgy kérsz segítséget, hogy kösse be, tuti nem gondolja, hogy direkt csináltad, és tutira segíteni fog :)
28/F
rocker_girl666:
Igen, igazad van, fontos az őszinteség.
De mi van a másik iránnyal, amikor egy lány azt hazudja, hogy van barátja, pedig nincs, és csak lepattintó szövegnek használja, arról mi a vélemyényed?
Mert sztem ez is gusztustalan akkor. A két nem egyenlő, ugyanúgy el kell ítélni a hazugságot mind2 oldalról.
Itt a gyk-n egy másik kérdésnél el lettem küldve a fenébe amikor azt mondam, hogy a két nem egyenlő, és ugyanúgy gerinctelen dolog ez a nekem-van-barátom dolog is. Jah és kiderült, hogy a hsz-ekből és a lepontozásokbl, hogy a női nem felsőbbrendű....
Vagy szerinted is az? :D
Először is tisztázzuk mi az a "hazugság".
A hazugság az igazság elhallgatása, elferdítése??,
Mert akkor a sminkelés is egy hazugság... és így ismerkedsz...
#6-os természetesen az sem helyes, ha egy csaj ( vagy akár egy pasi) úgy próbál valakit lekoptatni, hogy azt hazudja van párja. Ilyen esetben mondja meg őszintén, hogy nem jön be neki az illető és kész nem kell túlcifrázni.
A kérdésnél meg nem tudom miért lettél lepontozva. Lehet, sok ( anti) feminista volt a pontozó között. De szerintem helyes a gondolkodásod. Nem tartom magam nőként sem alsóbb, sem felsőbb rendűnek egyetlen férfival, vagy akár nőtársammal szemben. Szerintem mindenki egyenlő, nemtől stb-től függetlenül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!