Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol / Hogy tudnék ismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol / Hogy tudnék ismerkedni Szombathelyen?

Figyelt kérdés

Amig fiatalabb voltam, tízen éves koromban még sokkal könnyebben ment a "csajozás", nem voltam 1 hónapnál tovább egyedül.

Azóta érettebb lettem és benőtt a fejem lágya.

20 éves koromban összejöttem egy tőlem 180 km-re lakó lánnyal, majd össze is költöztünk 1 év utazgatás után, majd 3 évig együtt éltünk.

Miután hazaköltöztem tőle, megismerkedtem egy lánnyal, de csak kihasznált.

Aztán újra próbálkoztam, a következőnél is csak azt éreztem, hogy kihasznál.. fél évig voltunk együtt, de kb. 2 hetente 1-2 órára találkoztunk, pedig 1 utcányira lakik tőlem..

Majd egy online játékban megismerkedtem egy lánnyal, sokat beszélgettünk, sőt minden nap, messenger hívás, kamera, együtt aludtunk el, le sem raktuk a telefont, hasonlók.

Róla kiderült, hogy nimfomán, alkalmatlan egy kapcsolatra, csak szex kell neki.

Próbáltam elfogadni és csak barátilag találkozni vele, de mindig szex lett a vége, én pedig nem tudtam elfogadni szimpla barátságot, pedig tudtam, hogy mellettem több pasival, köztük az exével is ágyba bújik.

Legutóbb az verte ki a biztosékot, hogy ott voltam nála több napra és ott hagyott, mert ő elment az exével kocsikázni... persze én voltam a hibás, mert meg mertem mondani a véleményem, aztán hazaküldött.

A fiatalkoromat leszámítva, ez az 5 év borzasztó volt, tele csalódással.

Próbálnék nyitni nők felé, de nincs meg a kölcsönös ismerkedési szándék.

Személyesen nem megy, sosem voltam az a típus, aki odamegy egy lányhoz és leszólítja.

Próbáltam interneten, a társkereső oldalak mindig pénz kívánnak, szóval kilőve, próbáltam FB-n ráírni nőre, aki valamivel megfogott, de sosem kapok választ. vagy el sem olvassák, vagy ha el is olvassák, nem írnak vissza.

25/F

2018. okt. 14. 18:26
 1/1 Misike21 válasza:
Mindenhol lehet ismerkedni ha nem félsz hozzászólni a csajokhoz . A fontos a ne ronts az ajtostól a házba módszer . Vasútállomáson a buszon vagy bárhol lehet ismerkedni .
2018. okt. 22. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!