Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ilyen nehéz ismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen nehéz ismerkedni Szombathelyen?

Figyelt kérdés

Szombathely és környéki lányok, ti hol és miként ismerkedtek?

Valahogy mindig úgy hozza a sors, hogy távolabbi lányokat ismerek meg. pl. Győr, Veszprém, Pécs,Budapest, és őket általában neten.

Sajnos az élő ismerkedés nem megy.

Az ismerkedés részétől nem félek, inkább attól,hogy ha leszólítom, hogy fog reagálni.

Sokszor olvastam itt gyakorin is, hogy a lányok nagy része jobban díjazzák, ha leszólítják őket, de viszont a tapasztalataim nem ezt súgják.

Több lánytól hallottam, hogy "meg akart hívni egy italra , pff ki ez" és hasonlók

2018. szept. 2. 16:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha aktívan élsz társasági életet, általában nem nehéz új embereket megismerni.

Miért nem megy az élő ismerkedés? Ha önbizalomhiányos vagy, vagy esetleg más problémáid vannak, akkor először rakd rendbe magad, és csak utána ismerkedj. :)

20L

2018. szept. 2. 17:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Győr és Veszprém még nincs olyan messze. Ha nem megy személyesen, neten próbáld, de mikor a találkozóra kerül sor, mi lesz veled?
2018. szept. 2. 17:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Azért ezek a városok nincsenek olyan messze, velük is megpróbálhatnál élőben ismerkedni. Ha otthon várod, hogy valaki éppen befordul az utcádra, akkor egyedül maradsz.
2018. szept. 2. 17:53
 4/6 A kérdező kommentje:
a találkozóval semmi problémám nincs, közvetlen típus vagyok, egyedül ez az "oda megyek, leszólítom" nem megy.
2018. szept. 2. 22:04
 5/6 anonim ***** válasza:
te hany eves vagy? 19L
2018. szept. 8. 15:18
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi kérdésed, 25 vagyok :)
2018. szept. 8. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!