Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi élvezet van abban, ha a pasi azt mondja "hú, mikor iszunk meg valamit?". ...mire én azt mondom "mondjuk, holnap". Erre nekiáll szabadkozni hogy az nem jó időpont, csak jövőhét, majd megbeszéljük, jó?
Figyelt kérdés
Egyértelműen bejövünk egymásnak, viszont ebben semmi tisztességes játék nincs.
Ez csak játszadozás, talonban tartás, ami 30 fölött elég ciki.
Őszintén várom a harminc fölötti férfiak véleményét, hogy ez mire jó, erre feláll? Ez valalmi napi extra önbizalomtuning a nőtől?
ma 18:58
1/6 anonim válasza:
Azert azt érezni illik mikor viccel vagy flörtöl egy srác es mikor hiv el komolyan.
Lejet erre olyan valaszt várt volna amikor esik a hó vagy szintén vmi vicceset
2/6 anonim válasza:
Ez kb olyan kerdés volt hogy "annyira szép vagy!miért nem mesz el modellnek?"
Ilyenek magas labdák csak, hasonloan kell lecsapni.
3/6 anonim válasza:
Biztos meglepődött, hogy benne vagy, és lehet tényleg csak a jövp hét jó neki. Ne hozd fel a témát, ezek után, ha valóban akar tőled valamit, akkor meg fog hívni. Ha mégsem, akkor legalább tudhatod, hogy csak flörtöl, nem komyolan gondolja.
4/6 anonim válasza:
Szerintem se gondolja komolyan. Ilyesmivel szórakozni meg szerintem szemétség.
5/6 anonim válasza:
Visszakozik, mert alapból nem gondolta komolyan. Vagy antialkesz, így belefutott egy ilyen helyzetbe.
6/6 mikeXxX válasza:
Mert egy férfi nem lehet elfoglalt sem 🤦♂️?
Semmi egonövelő nincs ebben lehet pusztán nem ér rá voltam én is így már. 45f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!