Szoktatok nyitvatartási idő vagy megbeszélt időpont előtt érkezni valahová (bolt, szolgáltató, stb.)? Ha igen, miért?
Általában a megbeszélt időpont előtt odaérek, de kint várok. :D Nem akarok késni, ezért időben elindulok otthonról, de mivel nem is akarok odapofátlankodni az időpontom előtt, ezért kint várok.
Boltnál pedig.. nagy ritka, hogy nyitvatartási idő előtt odamenjek valahova. Max. ritkán, mikor nagyon sietek tovább valahova, de az az adott bolt is viszonylag sürgős és máskor nem tudom elintézni, akkor előfordul, hogy pl. 8-kor nyit a bolt, és én 7.57-kor ott vagyok, de akkor is, nem akarom rátörni az ajtót senkire, megvárom míg rendesen kinyitnak. De ez ritka. Általában semmilyen boltnál nem vagyok ott nyitás előtt, se nyitási idő körül.
Minimálisan ugyan, de a megbeszélt időpont előtt szokásom érkezni, mert van rá esély, hogy az előttem lévő illető hamarabb végez, így én is hamarabb kerülök sorra. A másik ok meg, mindig hamarabb indulok el, mert sosem tudni, milyen lesz a közlekedés, lesz-e valami, ami miatt időveszteság ér, és inkább előbb legyek ott, mint késsek.
Bár azért nyitás előtt nem megyek/ nem mennék oda lábatlankodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!